Μία ακόμα διάκριση για την Natalia Vodianova

Μία ακόμα διάκριση για την Natalia Vodianova

Το supermodel θα τιμηθεί στα DVF Awards

Η απονομή των τέταρτων DVF Awards θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο και, σε αυτά, ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα, θα είναι και η Natalia Vodianova. Το supermodel θα βραβευθεί με το Inspiration Award- το οποίο απονέμεται στις γυναίκες που επιδεικνύουν αποφασιστικότητα, δύναμη και θάρρος στην αντιμετώπιση των δυσκολιών, και που χρησιμοποιούν την επιρροή τους για να επιφέρουν θετικές αλλαγές στον κόσμο.

Η Diane von Furstenberg λάνσαρε τα βραβεία της το 2010, με σκοπό να τιμήσει τις γυναίκες- πρότυπα, σε συνεργασία με τον οργανισμό Diller-von Furstenberg. Η Vodianova θα βραβευτεί για την δουλειά της στην δημιουργία του φιλανθρωπικού οργανισμού Naked Heart Foundation, ο οποίος στηρίζει παιδιά φτωχών οικογενειών στη Ρωσία. Η πρωτοβουλία του supermodel είναι μία από τις επιφανέστερες φιλανθρωπίες της χώρας, και έχει δημιουργήσει, πάνω από 90 παιδικές χαρές σε υποβαθμισμένες περιοχές, καθώς και ένα ευρύ δίκτυο κέντρων οικογενειακής στήριξης.

«Η Diane είναι σαν μητέρα μου, οπότε πιστεύω ότι η απόφαση της βράβευσης μπορεί να είναι λίγο μεροληπτική. Με δεδομένο αυτό, είναι, επίσης, και ένας άνθρωπος που με ξέρει πάρα πολύ καλά και γνωρίζει πόσο παθιασμένη είμαι με τον σκοπό μου και πόσο σκληρτά δουλεύω για να τον πραγματοποιήσω», δήλωσε η Vodianova στο Style.com.

Διαβάστε ακόμα:
Natalia Vodianova: η μαραθωνοδρόμος της πασαρέλας
H Natalia Vodianova σχεδιάζει παπούτσια
Και η κόρη της Natalia Vodianova στον χώρο του modeling