Άλλος ένας διάσημος σχεδιαστής τα έχει βάλει με την Obama

Άλλος ένας διάσημος σχεδιαστής τα έχει βάλει με την Obama

Κανείς δεν φαίνεται να συμφωνεί με τις στυλιστικές επιλογές της

Μετά το ούτε λιγο ούτε πολύ κράξιμο από τη Vivienne Westwood, άλλος ένας διάσημος σχεδιαστής έρχεται να διαφωνήσει κάθετα με τις στυλιστικές επιλογές και τα outfits της. Ο λόγος για τον Oscar De La Renta.

Μία το να συναντήσει τη βασίλισσα της Αγγλίας με πλεκτό ζακετάκι, μία το να επιλέξει Alexander McQueen σε Ασιατικό event, τον κάνουν να θεωρεί πως δεν είναι fashion wise συμπεριφορά αυτή για την πρώτη κυρία των Η.Π.Α.

Από την άλλη, τα συνεχόμενα φουσκωτά φορέματα σε έντονο χρώμα, με πολλά διαφορετικά prints καθώς και το color-blocking φαίνονται να τον έχουν ενοχλήσει.

Oscar-De-la-Renta

«Επαναλαμβάνει το ίδιο, κραυγαλέο στυλ όλα αυτά τα χρόνια. Όσο πάει και πιο έντονα, με την πρόφαση της απλότητας. Κάτι τέτοιο, μόνο απλό δεν είναι».

Και η ίδια η Obama όμως φαίνεται να έχει ενοχληθεί από τα λόγια του και ούτε να ακούσει το όνομά του δεν θέλει. Ο ίδιος απαντά στις φήμες ως εξής:

«Δεν πιστεύω να βελτιωθούν ποτέ οι σχέσεις μου με την Michelle Obama. Το θεωρώ απίθανο. Και γιατί να προσπαθήσω άλλωστε. Δεν έχω καμία πρόθεση. Θεωρώ το στυλ της τραγικό. Επειδή είναι η πρώτη Κυρία; Δεν πιστεύω πως θα βελτιωθούν οι πωλήσεις μου στην Ευρώπη, το Ντουμπάι, την Ασία αν φορέσει κάτι δικό μου η σύζυγος του Αμερικανού Προέδρου. Δεν θεωρώ ότι θα κερδίσω φήμη ούτε καν στην Αμερική».

Διαβάστε ακόμη:

Ένα t-shirt που κοστίζει όσο μια Birkin τσάντα



H Kate Upton πρόσωπο των Accessorize