To Queen.gr μεταδίδει από το Fashion show της Patricia Field στην ΑΧDW

To Queen.gr μεταδίδει από το Fashion show της Patricia Field στην ΑΧDW

Mε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα backstage δια χειρός Dreamer

Εχτές το βράδυ το Queen.gr παραβρέθηκε στο fashion show της Νεουορκέζας designer Patricia Field.

"Αυτό που με εμπνέει σε έναν άνθρωπο είναι ο τρόπος που κινείται", είναι το moto της και το απέδειξε με μία δυναμική πασαρέλα.

Η διάσημη στυλίστρια του Sex & the City ήρθε στην Ελλάδα προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα της συλλογή στην Mercedes-Benz Athens Xclusive Designers Week και το έκανε με ιδιατέρως εντυπωσιακό και funky τρόπο.

Πολύχρωμα prints με φλούο χρώματα, ψηλά ankle boots, καυτά σορτσάκια και bomper jackets συνδυάστηκαν με statement κοσμήματα, πολύχρωμα μαλλιά και έντονο μακιγιάζ. Τα μοντέλα περπάτησαν δυναμικά, σε rnb και ελληνικούς ρυθμούς που δέθηκαν μαζί μέσα από ένα πρωτότυπο mix.

Σέξι δημιουργίες με άποψη, εκκεντρικά ρούχα που δεν μπορεί να φορέσει ο οποιοσδήποτε- αλλά που σίγουρα τραβούν την προσοχή κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν. Το πιο juicy κομμάτι του show ομολογουμένως ήταν οι ανδρικές παρουσίες του catwalk, με το διεθνή μας Δημήτρη Αλεξάνδρου να κλέβει την παράσταση. Ο φακός του Dreamer βρέθηκε και στα backstage χαρίζοντάς μας αποκλειστικές φωτογραφίες από την Patricia την ώρα του make-up.

Διαβάστε ακόμη:

Συντονιστείτε στο Queen.gr: Live tweets από το Athens Xclusive Designers Week