Η Orsalia Parthenis σας βοηθά να οργανώσετε το γάμο σας!

Η Orsalia Parthenis σας βοηθά να οργανώσετε το γάμο σας!

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

Η Ορσαλία Παρθένη διοργανώνει για μια ακόμα χρονιά, ημέρες αφιερωμένες στο γάμο στο κατάστημα Parthenis στο Κολωνάκι από 9-20 Απριλίου, στα Χανιά από 24-27 Απριλίου και στην Πάτρα από 10-11 Μαΐου.

Η γνωστή σχεδιάστρια του οίκου Parthenis θέλει να γνωρίσει από κοντά τις γυναίκες που σχεδιάζουν το γάμο τους, να ακούσει τις επιθυμίες τους και να συμβάλλει με την εμπειρία και τις δημιουργίες της στην πραγματοποίησή τους. Οι καλεσμένες θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν προσωπικά ραντεβού για πρόβα νυφικών για να επιλέξουν μαζί με την σχεδιάστρια το νυφικό τους.

Το μακιγιάζ και τα χτενίσματα θα δημιουργεί και θα επιμελείται η ομάδα της σχολής του Φρέντυ Kαλομπράτσου, FreddyMakeUpStage, www.freddymakeupstage.gr και έτσι οι καλεσμένες θα έχουν εικόνα για ένα ολοκληρωμένο νυφικό look!

Στα ραντεβού με την σχεδιάστρια, οι μέλλουσες νύφες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και άλλους επιλεγμένους συνεργάτες. Τις φωτογραφικές τους αναμνήσεις αναλαμβάνει το Photoshootstudio, www.photoshootstudio.gr που θα φωτογραφίσει και την πρόβα νυφικού. Ξεχωριστές ιδέες για τα προσκλητήρια δημιουργεί η Happy Day, www.happydaygr.gr . Για τα λουλούδια του γάμου τους μπορούν να εμπιστευτούν τη Γιώτα Γιαλλελή , floral designer του Antonello τηλ. 210 3608969 . Παράλληλα η Triumph θα προτείνει τα ιδανικά εσώρουχα για την ημέρα του γάμου τους.

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Groupscape και η εξειδικευμένη ομάδα του θα προσφέρει ιδέες για την οργάνωση αλλά και το ταξίδι του γάμου τους. Επιπλέον μια τυχερή νύφη που θα παραγγείλλει το νυφικό της από τον οίκο μέχρι 15 Ιουνίου θα κερδίσει μετά από κλήρωση ένα σαββατοκύριακο για δύο άτομα στη Μύκονο. Τα νυφικά Parthenis αξίζει να σημειωθεί πως ράβονται κατά παραγγελία. Για σχέδια και τιμές μπορείτε να επισκεφτείτε το www.orsalia-parthenis.gr

*Για να κλείσετε το ραντεβού σας επικοινωνήστε για την Αθήνα στο τηλ. 210-3633158, τα Χανιά στο τηλ. 28210-42838, και την Πάτρα στο τηλ. 2610-272378.

Διαβάστε ακόμη:

Online shop από την Triumph!

Heart4Heart: Η νέα συλλογή ρολογιών της Folli Follie