Τα adidas επιστρέφουν στην running κληρονομιά τους

Τα adidas επιστρέφουν στην running κληρονομιά τους

Running επιρροές και έντονοι χρωματικοί συνδυασμοί στην πιο retro συλλογή της Άνοιξης!

 

adidas Originals αναδεικνύουν την πλούσια running κληρονομιά του brand και παρουσιάζουν τα πιο running inspired προϊόντα της σεζόν.

Πριν ακόμη ο Αμερικανός αθλητής Jesse Owens θριαμβεύσει στους παγκόσμιους στίβους φορώντας spikes σχεδιασμένα από τον ιδρυτή της adidas, Adi Dassler τη δεκαετία του '30, η διαρκής εξέλιξη των τεχνολογιών, αλλά και των υλικών που χρησιμοποιούνταν στα running παπούτσια, βρισκόταν στον πυρήνα της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της adidas.

Πίσω στα 90's, τα ίδια κλασσικά running παπούτσια με τεχνολογικές καινοτομίες όπως η ZX και η Torsion, που αγαπήθηκαν από δρομείς σε όλο τον κόσμο, μετατρέπονται σε παγκόσμιο streetwear fashion trend, αφού τα «rude boys» του Λονδίνου κάνουν την ανατροπή και δημιουργούν τάση επιλέγοντας να φορέσουν running παπούτσια με έντονα neon χρώματα, σαν streetwear sneakers.

Επιρροές εκείνης της εποχής συναντά κανείς σε πολλά από τα προϊόντα και τα αξεσουάρ της συλλογής για τη σεζόν S/S '13. Στα highlights, τα ZX sneakers, το αντιανεμικό Colorado, αλλά και τα Phantom & Torsion Allegra sneakers, που λανσάρονται και πάλι μετά από 20 χρόνια με ανανεωμένη εμφάνιση!

Διαβάστε επίσης:

Τα Adidas Originals επιστρέφουν ανανεωμένα με άρωμα από το παρελθόν

Energy Boost: μια καινοτομία της Adidas

Δείτε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή adidas Originals by Jeremy Scott