iPad 2: Μια θήκη κινούμενο έργο τέχνης.

iPad 2: Μια θήκη κινούμενο έργο τέχνης.

Εν αναμονή του iPad 2 η σωστή χειροποίητη θήκη του θα σας καταπλήξει.

Η τεχνολογία δεν παύει να είναι, ειδικά τα τελευταία χρόνια, σχεδόν φετιχιστική με τα νέα προϊόντα που μας παρουσιάζει και το iPad 2 είναι ένα λαμπρό και ιδιαίτερα στυλάτο παράδειγμα. Αλλά παρά το εξαιρετικό του design για να προστατευτεί σωστά θέλει και την ανάλογη θήκη, που παράλληλα θα μπορεί να συναγωνιστεί επάξια αυτή την νέα «αμάσητη» ταμπλέτα.

Η γερμανική εταιρεία «Germanmade» κάνει χειροποίητες θήκες από ξύλο σε μορφή παλιού συλλεκτικού hard cover βιβλίου, όπου όχι μόνο προστατεύεται το «μωρό» σας, αλλά δίνετε και την εντύπωση ενός σκεπτόμενου διανοούμενου κρατώντας το επιδεικτικά στο χέρι. Τεχνολογία και παράδοση σε υπέροχη αρμονία και μία τέλεια ιδέα για δώρο, καθώς κοστίζει κάτι λιγότερο από εκατό ευρώ αλλά γίνεται μετά από παραγγελία, οπότε διαλέγετε εσείς το χρώμα και σε πιο «βιβλίο» θέλετε να μπει το δικό σας iPad 2.

Περιττό να σας αναφέρω, ότι αν βιάζεστε να μου κάνετε δωράκι ή θέλετε να σας θυμάμαι πάντα με αγάπη, μην διστάσετε να χαράξετε το όνομα μου στο iPad 2 και να μου το στείλετε σε μία βιβλιο-θήκη σε χρώμα μαύρο με τυρκουάζ εσωτερικό. Ευχαριστώ πολύ.