DETAILΟRS: Bazaar με ρούχα, παπούτσια και μαγιό σε χαμηλές τιμές !

DETAILΟRS: Bazaar με ρούχα, παπούτσια και μαγιό σε χαμηλές τιμές !

Απολαύστε λιχουδιές και δοκιμάστε Grecian chic σανδάλια

H Δημητρα Αδάμ, δημιουργός των ρούχων DETAILΟRS, έχει τη χαρά να μας προσκαλέσει στην παρουσίαση της Summer Collection 2013 ρούχων και limited σειράς μαγιό.

Τα ρούχα DETAILORS είναι ξεχωριστά, ευκολοφόρετα και σε μικρές ποσότητες κατά παραγγελία - κάτι που πάντα μας αρέσει μιας και προτιμάμε τα ρούχα μας να ξεχωρίζουν και να μην τα βλέπουμε παντού γύρω μας.

Σήμερα, από τις 14,30 εώς και τις 20,30 στο ALBION (Ομήρου 6, Ν. Ψυχικό) η σχεδιάστρια μας καλεί να δούμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα ρούχα DETAILORS για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις, σε πολύ καλές τιμές. Μπλούζες, κολάν, πουκάμισα, φορέματα, αέρινα υφάσματα, δαντέλες, μονοχρωμίες ή και έντονα prints χαρακτηρίζουν την καινούρια συλλογή DETAILORS, μαζί με μια συλλεκτική σειρά μαγό που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν στις χαμηλές τιμές, καθώς απολαυστικές λιχουδιές και goodie bags με δωράκια μας περιμένουν όλους όσους περάσουμε από το pop-up showroom.

Μαζί με τα DETAILORS ρούχα, θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση και τα υπέροχα σανδάλια GRECIAN CHIC, δημιουργίες της Αννας Τάσου και Κατερίνας Ζουγανέλη!
(Για περισσότερες πληροφορίες: 6947 071023)

Διαβάστε ακόμη:

Desert camo: Το military look στην πιο hot εκδοχή του από την adidas

Υποδεχτείτε το Πάσχα με στυλ και λάμψη από τον οίκο ZOLOTAS