Το μεγαλύτερο Nike κατάστημα της Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο Nike κατάστημα της Ευρώπη βρίσκεται στην Ελλάδα

Στα νότια προάστια της Αθήνας και μάλιστα στη Γλυφάδα λειτουργεί το μεγαλύτερο Nike κατάστημα της Ευρώπης.

Σε μια έκταση 1000 τετραγωνικών μέτρων στο νούμερο 96 της Λεωφόρου Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα λειτουργεί το μεγαλύτερο Nike κατάστημα της Ευρώπης.

Όμως, το εντυπωσιακό δεν είναι μόνο το μέγεθός του. Η ανανεωμένη εικόνα του, προσαρμοσμένη στην αισθητική των ΝΙΚΕ stores παγκοσμίως, εμπνέει τον επισκέπτη και τον προσκαλεί στο φιλόξενο περιβάλλον του, με στόχο να τον εισάγει στις μοναδικές υπηρεσίες που μπορεί να του προσφέρει. Με έμφαση στο ποδόσφαιρο και το τρέξιμο, το νέο κατάστημα διαθέτει ειδικά τμήματα εξ' ολοκλήρου για αυτές τις δύο κατηγορίες, με τεράστια ποικιλία επιλογών σε ένδυση ή υπόδηση, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Παράλληλα, για τη γυναίκα που αναζητά το συνδυασμό τεχνολογίας και αισθητικής, υπάρχει ένα ξεχωριστό τμήμα, με πλούσια ποικιλία συλλογών για όλες τις κατηγορίες.

Οι επισκέπτες του τμήματος ποδοσφαίρου έχουν τη δυνατότητα δημιουργίας προσωποποιημένης φανέλας ή ποδοσφαιρικών παπουτσιών με τα αρχικά τους ή το όνομα της αγαπημένης τους ομάδας. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, ακόμη και οι ερασιτεχνικές ομάδες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις δικές τους, αποκλειστικές εμφανίσεις. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο τμήμα λειτουργεί και το Nike Boot Steamer, που αποδίδει στο ποδοσφαιρικό παπούτσι που επιλέγει ο επισκέπτης, την ακριβή φόρμα του ποδιού του, καθιστώντας το σαν να έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για εκείνον.

Το ανακαινισμένο κατάστημα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες όσων λατρεύουν τον αθλητισμό και αναζητούν αθλητικά προϊόντα που χαρακτηρίζονται από πρωτοποριακό σχεδιασμό και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ενώ το ειδικευμένο προσωπικό του είναι πάντοτε πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους επισκέπτες προκειμένου να βρουν το ιδανικό για εκείνους ρούχο ή παπούτσι. Μήπως ήρθε η ώρα για μια βόλτα στα νότια;

Διαβάστε επίσης:

Η Nike αποσύρει μια σειρά από t-shirt που ταυτόχρονα πωλούνται στο eBay για χιλιάδες δολάρια

Βγήκαμε για το πρώτο τρέξιμο της Άνοιξης με τη Nike

Δείτε το νέο ανανεωμένο Nike Air Max για το 2013