Give TOMS-Give JOY: Oι πασχαλινές βιτρίνες της πόλης, στολισμένες από το Fashion Workshop by Vicky Kaya

Give TOMS-Give JOY: Oι πασχαλινές βιτρίνες της πόλης, στολισμένες από το Fashion Workshop by Vicky Kaya

Επιλέξτε TOMS και βοηθήστε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

H εταιρεία TOMS, πρωτοπορεί. Φέτος το Πάσχα, επιλέγουμε TOMS και κερδίζουμε διπλά. Με κάθε αγορά βοηθάμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, αφού θα παρέχεται ιατρική περίθαλψη, παροχή γυαλιών οράσεως ή και χειρουργική επέμβαση καταρράκτη όπου χρειάζεται.
Υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής, είναι η Bίκυ Καγιά και οι μαθητές της από το Fashion Workshop by Vicky Kaya. Η Bίκυ και η παρέα της, επιμελήθηκαν
την πασχαλινή βιτρίνα του καταστήματος Pop Up Store, στην Πλατεία Κολωνακίου. Οι βιτρίνες στολίστηκαν έχοντας σαν κύριο θέμα, την κεντρική ιδέα της TOMS, One for One.

Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο δώρο τις ημέρες του Πάσχα για τους αγαπημένους σας, από αυτό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου που έχει ανάγκη;

Το Fashion Workshop by Vicky Kaya έχει σχεδιάσει τις βιτρίνες της TOMS για τα καταστήματα:
Detroit στην Κηφισιά
Mojo στην Αθήνα
Pop Up Store στο Κολωνάκι
Kokkoris Optics στη Γλυφάδα
Fena στη Θεσσαλονίκη.

**Το Fashion Workshop by Vicky Kaya, ένα πρωτοποριακό εργαστήρι ελευθέρων σπουδών, στο δεύτερο έτος λειτουργίας του, είναι ένας χώρος έμπνευσης, γνώσης και δημιουργίας στην καρδιά της Αθήνας. Καταρτισμένοι επαγγελματίες από όλους τους χώρους, προσφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους στις νεότερες γενιές που θέλουν να ασχοληθούν με το χώρο της μόδας.

Διαβάστε ακόμα

TOMS: Παρουσίαση συλλογής γυαλιών με φιλανθρωπικό... χαρακτήρα, στο Pop Up Store Κολωνακίου

Δείτε τα πιο fashion γυαλιά ηλίου για καλό σκοπό από την Tom's