H Kristen Stewart ανανεώνει τη συνεργασία της με τον οίκο Balenciaga

H Kristen Stewart ανανεώνει τη συνεργασία της με τον οίκο Balenciaga

Ετοιμάζεται και για δεύτερη καμπάνια

Τελικά εκεί που όλοι αναρωτιούνταν ποια θα πρωταγωνιστήσει στη νέα καμπάνια του οίκου Balenciaga μετά το σκάνδαλο που τους έκανε να κόψουν την Kristen Stewart, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια έκπληξη. Όπως όλα δείχνουν όμως η νεαρή ηθοποιός συνεχίζει και με 2η καμπάνια Balenciaga.

Παραμένει τελικά το πρόσωπο του αρώματος Florabotanica και αυτό τον καιρό πραγματοποιεί τα γυρίσματα για την καμπάνια και τα διαφημιστικά που θα παιχτούν το Φθινόπωρο. Οι περισσότεροι μετά την τροπή που είχαν πάρει τα πράγματα μετά το περιστατικό με τον Rupert Sanders, καθώς και την αποχώρηση του πρώην σχεδιαστή της εταιρείας και φίλου της Nicolas Ghesquière, δεν περίμεναν να την ξαναδούν σε οτιδήποτε θα έφερε το όνομα Balenciaga. Πόσο μάλλον όταν ο αντικαταστάτης του Ghesquière, Alexander Wang, έφερε την Liberty Ross να περπατήσει για την επίδειξη Spring/Summer '13 η οποία είναι πολύ καλή του φίλη.

Tη συμφωνία για δεύτερη καμπάνια Balenciaga, έκλεισε η Kristen μόλις μία μέρα μετά τη βράβευσή της ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2013 από το Glamour UK, αφήνοντας πίσω τις Kate Middleton και Jennifer Lawrence με μεγάλη διαφορά.

Διαβάστε ακόμη:

Kristen Stewart-Robert Pattinson: Γιατί το διάσημο ζεύγος κόβει το sex;

Μάθετε ποια ψηφίστηκε ως η πιο καλοντυμένη γυναίκα για το 2013