You Race or you Don’t: Ζήσε τη ζωή σου στο μέγιστο με τα πιο συναρπαστικά γυαλιά

You Race or you Don’t: Ζήσε τη ζωή σου στο μέγιστο με τα πιο συναρπαστικά γυαλιά

Η Carrera το έκανε πραγματικότητα.

Τα γυαλιά, ηλίου και οράσεως, δεν είναι απλά ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την προστασία των ματιών μας. Είναι και ένα fashion statement, μία από αυτές τις λεπτομέρειες που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να δημιουργούμε το δικό μας, προσωπικό, μοναδικό στυλ. Και αυτό είναι κάτι που η Carrera γνωρίζει πολύ καλά.

Η εμβληματική μάρκα μόδας γυαλιών, ανοίγει για την φετινή χρονιά έναν νέο δρόμο, μέσα από την νέα της διαφημιστική καμπάνια. Το κλασικό ταχύμετρο της Carrera γίνεται σύμβολο ελευθερίας και αδρεναλίνης και εμφανίζεται σε όλα τα νέα μοντέλα της σειράς, αναδεικνύοντας την αυθεντική «racing attitude» της μάρκας και το αδάμαστο «χωρίς συμβιβασμούς» πνεύμα της. Άλλωστε η ταχύτητα και η αγωνιστική διάθεση, τα κύρια χαρακτηριστικά της Carrera, δεν βγαίνουν ποτέ από την μόδα.

Η φωτογράφηση της σειράς γυαλιών «You race or you don't» δεν θα μπορούσε παρά να κινηθεί σε παρόμοιους ρυθμούς. Με φόντο τα τοπία της βόρειας Ισπανίας ο διάσημος Γερμανός φωτογράφος Markus Jans απαθανάτισε νέους άντρες και γυναίκες με σοφιστικέ διάθεση, έτοιμους να ζήσουν τη ζωή τους στο μέγιστο, ακριβώς όπως οι πραγματικοί οδηγοί αγώνων ταχύτητας. Η λαμπερή ατμόσφαιρα και τα ελκυστικά και γεμάτα ζωντάνια χρώματα βοήθησαν στο να αποτυπωθεί αυτό ακριβώς το συναίσθημα σε όλη την καμπάνια της Carrera.

H προώθηση της «You race or you don't» έχει ξεκινήσει ήδη από τον Απρίλιο και θα συνεχίσει μέχρι και ολόκληρο τον Ιούνιο, οπότε φροντίστε να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να αποκτήσετε ένα ολοδικό σας νέο μοντέλο ηλίου ή οράσεως της Carrera και να ζήσετε την εμπειρία.