Το πλήρως ανανεωμένο MelinaMay.com κάνει την e-διαφορά με νέο στυλ!

Το πλήρως ανανεωμένο MelinaMay.com κάνει την e-διαφορά με νέο στυλ!

Το MelinaMay.com ανανεώνει την εμφάνισή του, εδραιώνει τις μόνιμες συλλογές, εμπλουτίζει τα hot sales bazaars και ανάγει το online private shopping στην πιο έξυπνη και αγαπημένη καθημερινή συνήθεια

Με νέο λογότυπο, πιο 'ουδέτερη' ταυτότητα, λιτό design, ξεκάθαρη κατηγοριοποίηση, θεματικές ενότητες, δυνατές συνεργασίες, κομψότερη προβολή των προϊόντων και tailor-made φωτογραφίσεις, το πλέον δημοφιλές ελληνικό exclusive shopping club MelinaMay.com, μετά από 3 χρόνια λειτουργίας, ανανεώνει την εικόνα και τις υπηρεσίες του, κάνοντας ακόμα πιο εύχρηστη την πλοήγηση και ελκυστικό το online shopping.

Με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου αγοραστικού κοινού, που αναζητά από τον χώρο του την καλύτερη και μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές, το MelinaMay.com προσφέρει πλέον μια σειρά από μόνιμες συλλογές δημοφιλών brands, ειδικά για τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί και το σπίτι. Ενδεικτικά, αναφέρουμε: La Redoute, Mat Fashion, Pepe Jeans, Converse, Sloggi, Crocs, Adidas, Nef-Nef, Bodytalk, Matou France, Eastpak, Paris Hilton, Make Me Up Cosmetics, Agatha Ruiz de la Prada, Paul Frank, Camper, Nike, Replay, Desigual, Splendid, Salt & Pepper, Bartuggi, Funky Buddha, Minerva.

Παράλληλα, τα καθημερινά δημοφιλή flash sales με τις ολιγοήμερες προσφορές παραμένουν διαθέσιμα για τα μέλη, περιλαμβάνοντας πολλές νέες και ακαταμάχητες ποιοτικές συνεργασίες από τον χώρο της ένδυσης, της υπόδησης και των αξεσουάρ, μέχρι είδη σπιτιού, καλλυντικά και είδη σπιτιού, καθώς και προϊόντα ψυχαγωγίας (παιχνίδια-βιβλία-DVD-CD). Στα αγαπημένα fashion labels προστέθηκαν πρόσφατα οι συλλογές Attrattivo και Franklin & Marshall. Το Outlet εξακολουθεί να προσφέρει σε ακόμα χαμηλότερες τιμές μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που εμπλουτίζεται καθημερινά.

Το ανανεωμένο MelinaMay.com ακολουθεί τις τάσεις της μόδας και του design, σέβεται τις σύγχρονες καταναλωτικές συνήθειες, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και μεθόδους προβολής, προκειμένου να ανατρέψει τα δεδομένα του e-shopping. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των σταθερών πελατών και συνεργατών, κάνει ακόμα πιο απολαυστική την αγοραστική εμπειρία και γίνεται ο δικός σας πιο έμπειρος και ενημερωμένος personal shopper υψηλής αισθητικής!