Givenchy: οι high fashion τσιγγάνοι της νέας καμπάνιας αποκαλύφθηκαν

Givenchy: οι high fashion τσιγγάνοι της νέας καμπάνιας αποκαλύφθηκαν

Κυκλοφόρησε η νέα φθινοπωρινή καμπάνια του γαλλικού maison Givenchy.

 

Οι καμπάνιες του οίκου Givenchy άλλαξαν ρότα. Βγάζουν μια οικογενειακή αίσθηση ήδη από τη σεζόν που διανύουμε, όταν ο creative director του maison Riccardo Tisci επέλεξε, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει, τους φίλους του για να πρωταγωνιστήσουν σε αυτήν και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο και στην νέα φθινοπωρινή καμπάνια του γαλλικού οίκου που μόλις κυκλοφόρησε.

Μόνο που η μεγάλη διαφορά σε αυτήν την καμπάνια είναι πως η Carine Roitfeld (η πρώην σιδηρά κυρία της Vogue και νυν ιδρύτρια και editor-in-chief του «CR Fashion Book») δεν επιμελήθηκε μόνο το styling, αλλά βρέθηκε μπροστά από το φακό και φωτογραφήθηκε για αυτήν. Μαζί της στους Mert Alas και Marcus Piggott πόζαραν η κόρη της Julia Restoin Roitfeld, η ηθοποιός και πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος «Very Irresistible» Amanda Seyfried, ο ηθοποιός Quim Gutiérrez και τα μοντέλα Dalianah Arekion και Mariano Ontañon.

Ο Tisci ανέφερε πως αυτή η καμπάνια έχει ένα τσιγγάνικο άρωμα, που απηχεί τις επιρροές του πίσω από αυτήν τη συλλογή. Όλοι οι πρωταγωνιστές του στην πραγματική τους ζωή δεν μένουν σε ένα σημείο, αλλά ταξιδεύουν συνέχεια όντας πραγματικοί τσιγγάνοι κατά μία έννοια.

Διαβάστε επίσης:

Μινιμαλιστική κομψότητα στη νέα καμπάνια οπτικών Givenchy

Amanda Seyfried: το νέο πρόσωπο των αρωμάτων Givenchy

Kate Moss: για πρώτη φορά στην καριέρα της σε καμπάνια του maison Givenchy