Anja Rubik: το iconic μοντέλο είναι αυτό το μήνα παντού

Anja Rubik: το iconic μοντέλο είναι αυτό το μήνα παντού

Η iconic γυναίκα, μούσα πολλών οίκων και top model Anja Rubik είναι αναμφισβήτητα το κορίτσι που βρίσκεται αυτή τη στιγμή όπου και να κοιτάξουμε.

Δεν είναι μόνο τα αμέτρητα editorials, τα εξώφυλλα, οι καμπάνιες, οι πασαρέλες και η καθηλωτική ομορφιά της που κάνουν την Πολωνή Anja Rubik να ξεχωρίζει. Είναι που έχει καταφέρει να κάνει το όνομά της στα είκοσι εννιά της χρόνια ολόκληρο brand που μπορεί να σταθεί μόνο του, όντας ο καλύτερος αντιπρόσωπος της νέας φουρνιάς μοντέλων που δεν είναι απλά όμορφα και ποζάρουν σωστά, αλλά χαρακτηρίζονται από επαγγελματική ηθική και επιχειρηματικές κινήσεις που ξεπερνούν τα όρια του modeling.

H Anja, λοιπόν, που εκτός από μοντέλο είναι και η editor-in-chief του περιοδικού 25, είναι το κορίτσι που βρίσκεται σχεδόν παντού αυτήν την περίοδο. Πόζαρε για τα τεύχη Απριλίου της τουρκικής και αμερικανικής Vogue, αλλά και για το S Moda της εφημερίδας El Pais τον ίδιο μήνα, για το εξώφυλλο του τεύχους Μαΐου της μεξικανικής Vogue, ενώ τον Ιούνιο φιγουράρει στην ισπανική, ιαπωνική και γαλλική Vogue μεταξύ άλλων. Παράλληλα είναι το πρόσωπο του αρώματος «Parisienne» του YSL και η πρωταγωνίστρια της ανοιξιάτικης καμπάνιας των κοσμημάτων Eddie Borgo, αλλά και των οίκων Gucci και Giuseppe Zanotti. Μάλιστα με τον Ιταλό υποδηματοποιό Zanotti λάνσαραν και μια capsule συλλογή με εκείνη στο ρόλο του σχεδιαστή. Δεν απορούμε, λοιπόν, που φιγουράρει στο νούμερο 18 της λίστας με τα «money girls» του models.com.

Απολαυστε τη μαζί με την Andreea Diaconu στα παρασκήνια από την τελευταία τους φωτογράφιση για τη γαλλική Vogue και διαβάστε επίσης:

Kate Upton: για πρώτη φορά στην αμερικάνικη Vogue

Vanessa Axente: για τρίτη φορά στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue

Kelsey Van Mook: η Καναδέζα που έκανε αίσθηση στο Givenchy ντεφιλέ