Regatta: Το νέο, συλλεκτικό ρολόι της Folli Follie

Regatta: Το νέο, συλλεκτικό ρολόι της Folli Follie

To lifestyle accessory brand ρίχνει άγκυρα στις Σπέτσες!

H Folli Follie εντυπωσιάζει τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας παρουσιάζοντας ένα ειδικά σχεδιασμένο συλλεκτικό ρολόι της συλλογής Regatta, ως Επίσημος Χρονομέτρης του Spetses Classic Yacht Race 2013. Με Διοργανωτή Αγώνα το Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και Διοργανωτή Φιλοξενίας «Poseidonion Grand Hotel», το Spetses Classic Yacht Race 2013, θα πραγματοποιηθεί από τις 13–16 Ιουνίου στις Σπέτσες. Το παραμυθένιο νησί αναδεικνύεται σε επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ το αληθινό πνεύμα του περιπετειώδους καλοκαιριού είναι μπροστά μας, και ξεχωρίζει μέσα από το συλλεκτικό Regatta της Folli Follie.

Το μαύρο καντράν όπου ξεχωρίζει το «ιστιοφόρο»- σήμα κατατεθέν του αθλήματος δίνει έντονο δυναμισμό στο γνώριμο σχέδιο της συλλογής Regatta. Στο πίσω μέρος του, το καντράν φέρει το λογότυπο της διοργάνωσης και την αρίθμηση του ρολογιού, με διακριτική χάραξη. Το νέο ρολόι Regatta απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες και συνδυάζει design και τεχνολογία με την απαράμιλλη κατασκευαστική ποιότητα της Folli Follie. Για τους οπαδούς του «more is more», το Regatta διατίθεται και με μεγάλη κάσα (45mm).

Το καντράν με χρονογράφους έχει μικρές σημαίες, αντλώντας έμπνευση από την ιστιοπλοΐα, που μεταδίδουν την αδρεναλίνη ενός ανταγωνιστικού σπορ σε ανοιχτή θάλασσα. Σε πλήρη συμφωνία με τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις, και σχεδιασμένο για να αντέχει, το αδιάβροχο ρολόι (10ΑΤΜ) διατίθεται με λευκό καουτσούκ λουράκι. Τις ημέρες διεξαγωγής του Spetses Classic Yacht Race 2013, από 13 έως 16 Ιουνίου, το συλλεκτικό ρολόι θα πωλείται στις Σπέτσες ενώ μέρος των εσόδων του θα υποστηρίξουν κοινωφελείς σκοπούς και θα δοθεί για την αναπαλαίωση και αναστήλωση των κωπηλατικών βαρκών της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής, από τον Σύλλογο Καραβομαραγκών «Αγαμέμνων», με στόχο την ανάδειξη της ναυτικής παράδοσης και διάσωσης της ναυπηγικής τέχνης.

Η πρωτοπόρος μάρκα lifestyle accessory κάνει νέες προσθήκες στην μεγάλη σειρά fashion ρολογιών που διαθέτει, για κάθε περίσταση και σύμφωνα με τις ανάγκες κάθε στυλ. Η Folli Follie είναι μια παγκόσμια δύναμη στον τομέα του fashion ρολογιού, αφού συνέχεια αναζητά και εφαρμόζει νέες πρωτοποριακές τεχνικές, δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα και τον σχεδιασμό και δημιουργώντας νέες τάσεις. Δυναμικός σχεδιασμός και sporty- chic στοιχεία συνδυάζονται στις απαραίτητες δόσεις στο συλλεκτικό ρολόι Regatta. Ο τρόπος που η σχεδιαστική ομάδα της Folli Follie επενδύει στην κληρονομιά και παράδοση της εταιρείας στο κόσμημα, για να μετατρέψει επιτυχημένα μοτίφ κοσμημάτων σε ρολόγια και αξεσουάρ αναδεικνύεται ξεκάθαρα στο limited edition σχέδιο που έχει ήδη γίνει το αντικείμενο του πόθου μας.