H H&M Divided παρουσιάζει τη νέα συλλογή στους Urban lovers!

H H&M Divided παρουσιάζει τη νέα συλλογή στους Urban lovers!

Σε ένα festival γεμάτο μόδα, μουσική και τέχνη!

Στις 31 Μαΐου 2013, η Η&Μ Divided παρουσίασε στο κοινό τη νέα συλλογή της, Music & Festival μέσα από το event Urban Lovers του περιοδικού ΟΖΟΝRAW στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ.

Το κοινό μπορούσε να δοκιμάσει και να δει από κοντά και τις τρεις συλλογές της H&M Divided με θέμα « Music & Festival» εμπνευσμένες από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ όπως το Coachella, το Glastonbury και την Ibiza. Πολλοί φωτογραφήθηκαν μαζί με τα μοντέλα στoν τοίχο της H&M από τον φωτογράφο Γιώργο Μαλεκάκη. H Η&Μ Divided λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το 1977 και ακολουθεί τη νεανική μόδα μέσα από τις πιο πρόσφατες τάσεις. Η σειρά αποτελείται από denim και street fashion για κάθε περίσταση, από την καθημερινή χρήση μέχρι και πάρτι ενώ περιλαμβάνει αξεσουάρ και εσώρουχα.

Rock & grunge στοιχεία, μαύρο και λευκό παίζουν με φλούο χρώματα και κρόσσια κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Bloggers και celebrities όπως η Λυδία Παπαιωάννου, η Κατερίνα Τσάβαλου, ο Αποστόλης Τότσικας με τη Ρούλα Ρέβη, ο Τάσος Λαζαρίδης, η Μαίρη Ρετσινά και φυσικά νικήτριες του διαγωνισμού Queen.gr, έδωσαν 'το παρών'. Παράλληλα μερικοί από τους καλύτερους street artists της πόλης δημιούργησαν μια ομαδική έκθεση. Έβαψαν οι Cacao Rocks, Ser, BA17, Yiakou, Scarone, This is Opium ενώ η Lomography Greece έστησε το δικό της εντυπωσιακό "Lomo Wall" κάνοντας τη δική της φωτογραφική παρέμβαση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν με live performances οι Puta Volcano και οι Frequency On και οι DJ's Miss Linenwood (Teardrops), Lilis Bros, Niadoka και Kissing Strangers (Sp Ps) που ξεσήκωσαν με τις φεστιβαλικές μουσικές τους. Δείτε τις φωτογραφίες και τρέξτε στα καταστήματα H&M. Οι νέες συλλογές είναι πιο stylish από ποτέ και super καλοκαιρινές.


Διαβάστε ακόμη:
To Queen.gr στο Urban Lovers by OZON event με την Η&Μ
Δείτε τα πιο hot μαγιό του φετινού καλοκαιριού!