Yamamay SS '13: Πάρτε μια γεύση από την εκπληκτική καλοκαιρινή συλλογή

Yamamay SS '13: Πάρτε μια γεύση από την εκπληκτική καλοκαιρινή συλλογή

Μύρισε θάλασσα, μύρισε Ιταλία!

Yamamay SS collection. Μια συλλογή που μας πήρε τα μυαλά. Οι νέες εκπληκτικές εικόνες της συλλογής Yamamay Summer, μυρίζουν Μεσόγειο! Οι νέες διαφημιστικές εικόνες έχουν τραβηχτεί στον κόλπο της Νάπολης, σ' ένα υπέροχο σκάφος της δεκαετίας του 1960, με πρωταγωνίστρια την Marica Pellegrinelli να φοράει μαγιό και beachwear από την πιο εκλεπτυσμένη σειρά της καλοκαιρινής συλλογής της Yamamay.


Μετά την μεγάλη επιτυχία που προήλθε από την επίδειξη μόδας της Yamamay στο Μιλάνο, κατά την οποία το καταπληκτικό μοντέλο και ηθοποιός ανέδειξε κομμάτια από τη συλλογή ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013, η ΥΑΜΑΜΑΥ μας εκπλήσσει και πάλι με νέες φωτογραφίες που χαρακτηρίζονται από ιταλική φινέτσα: η ακτή Αμάλφι και η γοητευτική Marica ταιριάζουν απόλυτα υπογραμμίζοντας το ιταλικό πνεύμα της μάρκας. Οι εικόνες είναι αισθησιακές και ρετρό, εμπνευσμένες από την όμορφη δεκαετία του 1960.


Η φωτογράφιση της συγκεκριμένης καμπάνιας πραγματοποιήθηκε από τον Signe Vilstrup, ο οποίος και χάρισε την αντίστοιχη κομψότητα και ενέργεια στις τελικές εικόνες.
Αυτή η φωτογράφιση είναι το προοίμιο μιας βαθύτερης συνεργασίας που θα συνδέσει και πάλι την Yamamay με την Marica για την κολεξιόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-14


Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο www.yamamay.com