Στο...σφυρί η γραβάτα της Lady D για 3.000 λίρες!

Στο...σφυρί η γραβάτα της Lady D για 3.000 λίρες!

Η μεταξωτή Escada γραβάτα που φόρεσε η Πριγκίπισσα Diana το 1994 βγαίνει σε πλειστηριασμό!

Στις 18 Ιουνίου αναμένεται να βγει στο...σφυρί η γραβάτα της Πριγκίπισσας Diana και αναμένεται να πουληθεί για 3.000 λίρες.

Όπως αναφέρεται στον ξένο τύπο, πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Η γραβάτα αυτή με τους ελέφαντες φορέθηκε από την Πριγκίπισσα Diana συνδυασμένη από το κοστούμι του οίκου Escada, που επίσης είχε ελέφαντες στα μανίκια αλλά και μια ζώνη με ένα χρυσό ελέφαντα. Αυτή την ενδυματολογική επιλογή την έκανε κατά την επίσκεψή της σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου και πήγε να επισκεφθεί τον νεογέννητο ανιψιό της, Louis, το 1994.

Ένα χρόνο μετά η Πριγκίπισσα δώρισε αυτή τη γραβάτα στις κόρες ενός φίλου της, ώστε ο πατέρας να την βάλει κατά τη διάρκεια συνέντευξης που θα έδινε για ανεύρεση εργασίας. Μάλιστα την τύλιξε σε χρυσό χαρτί και έγραψε ένα σημείωμα σε χαρτί που έφερε το μονόγραμμά της και είχε την αφιέρωση "Με πολύ αγάπη Diana". Το σημείωμα αυτό, το αυθεντικό χαρτί με το οποίο την τύλιξε αλλά και την κόκκινη κορδέλα με την οποία έδεσε το δώρο της, θα δοθούν επίσης μαζί με την γραβάτα.

Διαβάστε επίσης:

Δέκα από τα πιο θρυλικά φορέματα της πριγκίπισσας Diana βγαίνουν στο σφυρί!