Από πιτσιρίκια, δισεκατομμυριούχες βασίλισσες της μόδας: Flashback στη ζωή των πιο διάσημων διδύμων!

Από πιτσιρίκια, δισεκατομμυριούχες βασίλισσες της μόδας: Flashback στη ζωή των πιο διάσημων διδύμων!

Οι αδελφές Olsen έγιναν 27!

Μary-Kate και Ashley Olsen. Αυτά είναι τα πιο διάσημα δίδυμα της showbiz. Από μικρά έδειξαν τις προθέσεις τους. Ήρθαν για να μείνουν. Και ποιος δεν λάτρευε να βλέπει σε ταινίες τα μικρά αυτά τσαχπίνικα κοριτσάκια; Τα έχουν όλα! Ομορφιά, μυαλό και ταλέντο. Τα πιτσιρίκια... μεγάλωσαν και πάτησαν τα 27. Με αφορμή τα γενέθλιά τους, είπαμε να ανατρέξουμε στο παρελθόν και να θυμηθούμε βασικές στιγμές από την ομολογουμένως ενδιαφέρουσα ζωή τους.


Τα μικρά ξανθιά αγγελούδια πρωταγωνίστησαν στην πρώτη τους ταινία το 1987, σε ηλικία μόλις ενός έτους. Μπορεί να σας φαίνεται απίστευτο αλλά ήταν αστέρια από κούνια. Από το 1987 μέχρι και το 2004 πρωταγωνίστησαν σε πάνω από 25 παραγωγές. Αξέχαστη μας έχει μείνει η σειρά You're Invited to Mary-Kate & Ashley's, την οποία μας κράτησε συντροφιά για 5 ολόκληρα χρόνια.


Πέρα από την ηθοποιία, οι όμορφες Olsen λατρεύουν μέχρι... θανάτου τη μόδα. Το περιοδικό New York Times τις έχει κατατάξει στα άτομα με μεγάλη επιρροή στο χώρο της μόδας, αφού λάνσαραν άψογα το boho-hippie style. Πλέον, σκίζουν ως σχεδιάστριες, μιας και η συλλογή τους εν ονόματι THE ROW, κάνει πάταγο.


Αυτά τα δύο γλυκά κοριτσάκια κατάφεραν από πιτσιρίκια να κατακτήσουν τον κόσμο της showbiz! Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το περιοδικό Forbes τις έχει κατατάξει στις πιο πλούσιες celebrities στον κόσμο. Και αν νομίζατε ότι θα έβγαιναν τελευταίες και καταϊδρωμένες στη λίστα, πλανάστε. Τα κορίτσια κέρδισαν με το σπαθί τους το no.11 στη λίστα με τις top100 πιο πλούσιες γυναίκες. Αυτά είναι! Και εις ανώτερα να πούμε! Δείτε τις Olsen από το παρελθόν στο παρόν, στην παραπάνω gallery. Το ομολογούμε, τους έχουμε αδυναμία. Εσείς;

Διαβάστε ακόμα

Bοss 2013 Eyewear Collection: Μια ξεχωριστή συλλογή που θα σας ενθουσιάσει!

Μαγιό στη μηχανή του χρόνου: Αυτές οι εμφανίσεις έχουν γράψει ιστορία