Ιπποδρομίες Ascot: αυτά είναι τα πιο παράξενα καπέλα που φόρεσαν οι κοσμικές κυρίες

Ιπποδρομίες Ascot: αυτά είναι τα πιο παράξενα καπέλα που φόρεσαν οι κοσμικές κυρίες

Αυτά τα καπέλα ποιος θα τα βάλει.

Όταν πρόκειται για τις ιπποδρομίες του Ascot γνωρίζουμε όλες εκ των προτέρων που οι συζητήσεις δε θα έχουν καμία σχέση με άλογα και αγώνες. Εμάς αυτό που μας κεντρίζει την προσοχή δεν είναι τα καλοαναθρεμμένα άλογα και οι ταλαντούχοι ιππείς, αλλά προς απογοήτευση των σοβαρών κυρίων, τα καπέλα των γυναικών που συρρέουν κάθε χρόνο προκειμένου να παρακολουθήσουν αλλά πιο πολύ να κάνουν εντύπωση. Από τη βασίλισσα Ελισάβετ, μέχρι κοσμικές και μη κυρίες, όλες τρέχουν να ραφτούν και να λανσάρουν τα πιο παράξενα, εκκεντρικά, πολύχρωμα καπέλα που μπορείτε να φανταστείτε.


Τι είδαμε λοιπόν άξιο αναφοράς; Καπέλα που μοιάζουν με λουλούδια, σε έντονα χρώματα κάνοντας το κεφάλια των κυριών να μοιάζουν με περίτεχνους κήπους.
Καπέλα με μηνύματα, με αναγραφόμενες ατάκες και λέξεις που προκαλούν γέλιο, κάνουν χιούμορ και φυσικά fashion statement. Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα καπέλα με σχήματα χείλη, αρκουδάκια κτλ που φανερώνουν πολλά για το χαρακτήρα της ιδιοκτήτριάς τους και δίνουν ένα πιο pop art τόνο στο όλο event.

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό!

Διαβάστε επίσης:

Συλλεκτικό στιγμιότυπο: Κι όμως, η Victoria Beckham (σχεδόν) χαμογελάει!

Η οικογένεια Beckham μόλις καλοσώρισε το νέο της μέλος (φωτός)

Δείτε τη Victoria Beckham με αθλητικά!(φωτό)