Ένα παπούτσι που τα έχει όλα και συμφέρει

Ένα παπούτσι που τα έχει όλα και συμφέρει

Με την τελευταία του κολεξιόν του για τον οίκο Dior, ο John Galliano παρουσίασε και το σούπερ παπούτσι της σεζόν.

Πολλές είναι οι φορές που συνήθως ένας σχεδιαστής όταν τερματίσει την συνεργασία του με τον οίκο που συνεργάζεται, στην περίπτωση μας ο John Galliano, ή πουληθεί η εταιρεία του σε κάποιον μεγαλοεπενδυτή, όπως του Jil Sander και του Helmut Lang, ή απλά τερματίσει το συμβόλαιο και δεν ανανεώσει, όπως ο Ηedi Slimane, ή τέλος πάντων φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο, όπως ο ταλαντούχος Alexander McQueen, τείνει να παρουσιάζει την καλύτερη συλλογή της καριέρας του, εν αγνοία του. Ο Galliano δεν υπήρξε ποτέ μινιμαλιστής, αφαιρετικός ή μόνο γεωμετρικός. Ήταν και θα είναι πάντα η χαρά του μαξιμαλισμού, της ιστορικής αναφοράς και της απόλυτα genius decadence.

Έτσι δεν θα μπορούσε για φέτος το καλοκαίρι να μην παρουσιάσει το πλέον συγκλονιστικό ψηλοτάκουνο πέδιλο με αναφορά στις κλασσικές γαλλικές εσπαντρίγκες, αλλά με τόσα διαφορετικά υλικά απόλυτα συνδυασμένα μεταξύ τους, ώστε να σας κάνουν να νιώσετε το λιγότερο σαν τη νέα jet set βασίλισσα του Brasil-Saint Tropez!

Mε πολλές χειροποίητες δερμάτινες λεπτομέρειες, τυρκουάζ πέτρες και υπέροχα μπλε μαραμπού φτερά να κοσμούν τον αστράγαλό σας, τα συγκεκριμένα υποδήματα είναι πλέον συλλεκτικά.

Μην φάτε για κάνα τρίμηνο, μην πάτε διακοπές, μην τολμήσετε να ψωνίσετε κάτι άλλο, γιατί εδώ μιλάμε για την Bentley των γυναικείων παπουτσιών. Και μπροστά σε αυτήν την καλλονή, το να μιλάμε για τιμές είναι τουλάχιστον αγένεια. Κάντε ό,τι χρειάζεται, αλλά αποκτείστε τα. Τώρα!