Η bridal συλλογή παπουτσιών των Badgley Mischka

Η bridal συλλογή παπουτσιών των Badgley Mischka

Η ΝΑΚ shoes φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα απόλυτα βραδινά και νυφικά παπούτσια

Η αμερικανική Vogue τους ανακήρυξε μέσα στους "Top 10 American Designers", ενώ μέσα στο πελατολόγιό τους βρίσκονται πολλά, μεγάλα ονόματα του Hollywood. Ο λόγος για τους Mark Badgley και James Mischka, οι οποίοι έχουν γίνει γνωστοί τις τελευταίες δύο δεκαετίες για τις υπέρκομψες βραδινές τουαλέτες που παραπέμπουν στο λαμπερό Hollywood της δεκαετίας του '40. Τα παπούτσια τους είναι κατασκευασμένα από τα πιο ιδιαίτερα υφάσματα και τα χαρακτηρίζει η καλλιτεχνία και η πολυτέλεια.


Οι πελάτισσες των Badgley Mischka είναι από κόρες Προέδρων της Αμερικής μέχρι βραβευμένες με Όσκαρ ηθοποιούς αλλά και απλές γυναίκες που επιλέγουν αυτά τα νυφικά παπούτσια για την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους. Τα διαχρονικά τους σχέδια εκτός από άρτια αισθητικά διακρίνονται από μελετημένες λεπτομέρειες προκειμένου να εξασφαλίζουν άνεση σε όποια γυναίκα τα φοράει. Στις celebrities που τα προτιμούν συστηματικά συγκαταλέγονται και οι πολύ γνωστές: Madonna, Catherine Zeta Jones, Jennifer Lopez, Sharon Stone, Jennifer Garner, Julia Roberts, Kate Winslet, Taylor Swift, Sarah Jessica Parker, Helen Mirren, Elle Macpherson, Katy Perry, Hilary Rhoda, Halle Berry, Brooke Shields, Carrie Underwood κ.ά.

Θα τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα NAK shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καθώς και στο online κατάστημα www.nak.gr με δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε like στη σελίδα των NAK στο Facebook.

DPG Network