Louis Vuitton: 30s αναφορές για τον επόμενο χειμώνα

Louis Vuitton: 30s αναφορές για τον επόμενο χειμώνα

Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία της νέας Louis Vuitton καμπάνιας, πιστή στις επιρροές της δεκαετίας του 30 της συλλογής και με πρωταγωνίστριες τέσσερα top model.

Όταν παρακολουθήσαμε την παρουσίαση της φθινοπωρινής 2013 Louis Vuitton συλλογής λίγους μήνες πριν ήμαστε σίγουροι πως το δωμάτιο ενός πολυτελούς ξενοδοχείου που αποτέλεσε βασικό συστατικό του σκηνικού τότε, θα συνιστούσε σίγουρα και το θέμα της αντίστοιχης καμπάνιας.

Οι προσδοκίες μας, λοιπόν, επιβεβαιώθηκαν και στη νέα Louis Vuitton καμπάνια οι πρωταγωνίστριες ποζάρουν νωχελικά, ενώ χαλαρώνουν στο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου. Στο φακό του Steven Meisel που υπογράφει φωτογραφικά αυτήν την καμπάνια πόζαραν οι Carolyn Murphy, Gisele Bündchen, Isabeli Fontana και Karen Elson φορώντας γούνινα παλτό, μεταξωτά φορέματα και μαύρες κοντές περούκες.

Οι επιρροές της δεκαετίας του 30 που χαρακτηρίζουν τη Louis Vuitton αυτή συλλογή είναι διάχυτες και στην πρώτη αυτή φωτογραφία της καμπάνιας που κυκλοφόρησε, ενώ το all-star cast αποπνέει έναν αέρα ρετρό κομψότητας και under cover αισθησιασμού.

Διαβάστε επίσης:

Prada: αισθησιασμός και κομψότητα σε σύμπραξη

Daria Werbowy: η γυναίκα του Salvatore Ferragamo για τον επόμενο χειμώνα

Το «ιταλικό δράμα» των Dolce & Gabbana