Paris Haute Couture Α/W 2013: Τα φορέματα υψηλής ραπτικής που ξεχωρίσαμε

Paris Haute Couture Α/W 2013: Τα φορέματα υψηλής ραπτικής που ξεχωρίσαμε

Κλεφτές ματιές στα φορέματα που μας ενθουσίασαν

H εβδομάδα μόδας του Παρισιού δε μπορεί να περάσει ποτέ απαρατήρητη. Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας παρουσίασαν τις συλλογές τους στο πιο... απαιτητικό κοινό! Oι haute couture δημιουργίες μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό.


Chanel, Valentino, Dior, Giambattista Valli, Jean Paul Gaultier, Armani Prive, Elie Saab, Victor&Rolf, Maison Martin Margiela και πολλοί άλλοι, παρουσίασαν πρωτότυπα κομμάτια από πανάκριβα υφάσματα και πολυτελή υλικά.


Λατρέψαμε την Elie Saab συλλογή. Τα φορέματα κομψά, νιώθεις βασίλισσα μέσα σε αυτά. Ιδιαίτερα πρωτότυπη η συλλογή Dior, στην οποία ο Raf Simons έδωσε μια αίσθηση ελευθερίας και αέρα. Απαρατήρητη δε θα μπορούσε να περάσει και η collection του Karl Lagerfeld με τον βικτωριανό χαρακτήρα της και τον ιδιαίτερο όγκο στα ρούχα. Τέλος, ο Giambattista Valli, έδωσε μια πιο ρομαντική πινελιά στις δημιουργίες του. Λουλούδια, βολάν, διαφάνεια... αυτή η συλλογή θα σας ενθουσιάσει.


Δείτε στην παραπάνω gallery, μερικά από τα πιο hot φορέματα υψηλής ραπτικής που ξεχωρίσαμε. Ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Διαβάστε ακόμα

You, sexy mama: Η Jessica Alba φωτογραφίζεται για το Glamour France και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό!

Trench Kisses: Η Sienna Miller ερωτοτροπεί οn camera με το σύντροφό της, στη νέα καμπάνια της Burberry (video)

Elle MacPherson: Στα 49 (!) της φωτογραφίζεται ξανά γυμνή, στην ίδια πόζα που είχε «πάρει» 19 χρόνια πριν για το Playboy