Freja Beha Erichsen: η Δανή συνεχίζει το δυναμικό comeback της

Freja Beha Erichsen: η Δανή συνεχίζει το δυναμικό comeback της

Η Δανή μοντέλο Freja Beha Erichsen πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου τεύχους της βρετανικής Vogue.

 

Τον περασμένο Οκτώβρη αναρωτιόμασταν που βρισκόταν η Freja Beha Erichen, το μοντέλο από τη Δανία που έγινε ιδιαιτέρως γνωστή ως κορίτσι της Chanel και αγαπημένη μούσα του Karl Lagerfeld και απείχε για λίγο από την ενεργό δράση. Πλέον η απάντηση είναι εύκολη: η Freja βρίσκεται παντού.

H Freja, λοιπόν, ξεκίνησε το comeback της δυναμικά από το εξώφυλλο της γαλλικής Vogue τον Μάιο, πόζαρε στον Hedi Slimane για την pre-fall 2013 Saint Laurent καμπάνια, στο φακό του Steven Meisel για την φθινοπωρινή Prada καμπάνια και τώρα αποκαλύφθηκε πως είναι το πρόσωπο του νέου τεύχους της βρετανικής Vogue.

Η Δανή φωτογραφήθηκε από τον Patrick Demarchelier φορώντας τις δημιουργίες της επόμενης σεζόν σε styling της Lucinda Chambers για το τεύχος Αυγούστου της βρετανικής βίβλου της μόδας. Όσο για τα μελλοντικά της σχέδια; Ακόμη δεν γνωρίζουμε τις επόμενες κινήσεις της, όμως, φήμες την θέλουν να συνεργάζεται και πάλι με τον Karl Lagerfeld (βρίσκονταν την ίδια περίοδο στη Ρώμη με την παραφιλολογία να φουντώνει).

Διαβάστε επίσης:

Prada: ένα πρωτότυπο casting

Amanda Murphy: τέσσερις φορές με το ίδιο Prada look