Οι έξι ηρωίδες του Lanvin

Οι έξι ηρωίδες του Lanvin

H νέα καμπάνια του maison Lanvin εμπνέεται από τις ηρωίδες του Hitchcock και η Βρετανίδα Edie Campbell κλήθηκε να τις ενσαρκώσει.

 

Ο Alber Elbaz, o creative director του οίκου Lanvin, πάντα καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει με τις καμπάνιες των συλλογών του. Πέρυσι αποφάσισε να χρησιμοποιήσει characters και όχι μοντέλα στις καμπάνιες του, ενώ φέτος θέλοντας πάλι να παρουσιάσει τη μεγάλη ποικιλία της χειμωνιάτικής του συλλογής δεν διάλεξε μια στρατιά από top models, αλλά χρησιμοποίησε την ανερχόμενη Βρετανίδα μοντέλο Edie Campbell στο ρόλο του χαμαιλέοντα.

Η Edie κλήθηκε να ενσαρκώσει μπροστά στο φακό του Steven Meisel έξι διαφορετικές γυναίκες εμπνευσμένες από τις ηρωίδες του Hitchcock και τις ντίβες των ασπρόμαυρων ταινιών και το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή από φωτογραφίες ρετρό αισθητικής που σίγουρα θα συγκίνησαν μέχρι και την θρυλική Tippi Hedren.

Γούνες, κοκτέιλ φορέματα με brogues παπούτσια και μπόλικα κοσμήματα κυριαρχούν στην καμπάνια αυτή που μαγνητίζει αμέσως τα βλέμματα και αναδεικνύει όλη την ποικιλομορφία της Lanvin συλλογής αλλά και το ταλέντο της Edie μπροστά στο φακό (δεν είναι τυχαία από τα αγαπημένα πρόσωπα του Meisel).

Διαβάστε επίσης:

Prada: ένα πρωτότυπο casting

Louis Vuitton: 30s αναφορές για τον επόμενο χειμώνα

Το «ιταλικό δράμα» των Dolce & Gabbana