«The House of Häagen-Dazs», ένας οίκος παγωτού

Γωγώ Φούντα
«The House of Häagen-Dazs», ένας οίκος παγωτού

Η Βίκυ Καγιά, μοιράζεται μαζί μας δροσερές fashion σκέψεις!

«The House of Häagen-Dazs», ένας οίκος παγωτού.

Η Βίκυ Καγιά, μοιράζεται μαζί μας δροσερές fashion σκέψεις!

Βλέπετε κοινά χαρακτηριστικά με έναν οίκο μόδας;

Σαφώς. Το Häagen-Dazs είναι ένα brand που αναβάθμισε την έννοια του παγωτού και του προσέδωσε στυλ και φινέτσα. Δεν είναι τυχαίο το ότι έχει καταφέρει να αποτελεί μέρος της σύγχρονης κουλτούρας ως ένα «statement» παγωτό. Οι καλοκαιρινές και οι χειμερινές συλλογές γεύσεων και creations, η απαράμιλλη δεξιοτεχνία στον τρόπο που φτιάχνεται το παγωτό, η εμμονή στην επιλογή των καλύτερων υλικών από όλο τον κόσμο και η αίσθηση της πολυτέλειας που αποπνέει, έρχονται να ενισχύσουν αυτή την άποψη υποδεικνύοντας πως το House of Häagen-Dazs, ένας οίκος παγωτού, δεν απέχει πολύ από έναν οίκο μόδας.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα των παγωτών Häagen-Dazs που σας κάνουν να τα επιλέγετε ανάμεσα στα υπόλοιπα;

Το ότι είναι φτιαγμένα από εκλεκτά υλικά, η κρεμώδης βελούδινη υφή τους, οι μοναδικές τους γεύσεις, αλλά, κυρίως, το γεγονός ότι έχουν ανάγει την παραγωγή παγωτού σε τέχνη επιλέγοντας συνειδητά να μην χρησιμοποιούν κανένα πρόσθετο συστατικό, συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.

Σε ποιες γεύσεις Häagen-Dazs δεν μπορείτε να αντισταθείτε;

Είναι πολλές! Αγαπώ το Belgian Chocolate με κομμάτια βελγικής bitter σοκολάτας. Αγαπώ και την κλασσική Vanilla, μια "lessismore" γεύση που φτιάχνεται με συστατικά που θα βρίσκαμε και στην κουζίνα του σπιτιού μας. Ωστόσο, η αδυναμία μου είναι το Secret Sensations: Chocolat Fondant, με μικρά κομμάτια brownie και μαλακή καρδιά από σιρόπι σοκολάτας!

Ποια ανάμνηση σας έρχεται στο μυαλό όταν τρώτε την αγαπημένη σας γεύση Häagen-Dazs;

Τη πρώτη φορά που δοκίμασα το Belgian Chocolate! Πρέπει να ήμουν περίπου 16 ετών, η σοκολάτα ήταν -και είναι- η μεγάλη μου αδυναμία, οπότε δεν ήταν δυνατό να αντισταθώ σε αυτή την υπέροχη γεύση! Περιττό να πω πως άλλαξα άποψη για το παγωτό από εκείνη τη μέρα και έπειτα.