To περιοδικό Numéro σε punk ρυθμούς

To περιοδικό Numéro σε punk ρυθμούς

Στο νέο τεύχος του περιοδικού Numéro πρωταγωνιστεί η Sasha Luss σε ένα τεύχος που η μόδα και η τέχνη συνεργάζονται για να αναδείξουν την punk κουλτούρα.

Τον Μάρτιο την είχαμε ανακηρύξει βασίλισσα των νεοεισερχόμενων μοντέλων, καθώς είχε θριαμβεύσει στα fashion weeks. Τώρα ήρθε η ώρα τα έντονα ζυγωματικά της να πρωταγωνιστήσουν στο νέο τεύχος του περιοδικού Numéro.

Ο λόγος για τη ρωσικής καταγωγής Sasha Luss που φωτογραφήθηκε ως ιέρεια του punk από τον Anthony Maule σε ένα editorial όπου οι δυνάμεις της τέχνης και της μόδας συνδυάζονται σε μια προσπάθεια να αναδειχθεί η προκλητική ενέργεια της punk κουλτούρας.

Ο Maule χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά τεχνικές και το αποτέλεσμα είναι φωτογραφίες που μοιάζουν με παλιούς πίνακες, ενώ οι δημιουργίες των Alexander McQueen, Valentinο και Vivienne Westwood υπό τις στυλιστικές οδηγίες του Samuel Francois και σε συνδυασμό με το απόκοσμο μακιγιάζ του Hugo Villard συμβάλλουν σε ένα αποτέλεσμα άρτιο που αγγίζει την αιρετική φύση της punk σκηνής. Μια ωδή στην αναρχία του avant-garde, που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και παίζει με τον εξπρεσιονισμό έντονα ενισχύοντας αυτό που μας απέδειξε η επιτυχία της τελευταίας έκθεσης του MET «Punk: Chaos to Couture», πως η σύγχρονη μόδα δηλαδή εξακολουθεί να βρίσκει το punk ύφος ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Διαβάστε επίσης:

Ωδή στους όγκους

Οι έξι ηρωίδες του Lanvin

Prada: ένα πρωτότυπο casting