Ozon boutique: Αποκλειστικά κομμάτια Ελλήνων σχεδιαστών

Ozon boutique: Αποκλειστικά κομμάτια Ελλήνων σχεδιαστών

Ένα νέο e-shop δίνει την ευκαιρία σε ταλαντούχους δημιουργούς να προβληθούν

Στις 18 Ιουνίου ήρθε στις οθόνες μας το OZON Boutique, το οποίο φιλοδοξεί να αποτελέσει μια επιλεκτική shopping κοινότητα που θα προσφέρει μια εναλλακτική πρόταση e-shopping στο χώρο της ένδυσης, της υπόδησης, των αξεσουάρ και του design.

Το Ozon Boutique προβάλλει την αντισυμβατική πλευρά της αστικής κουλτούρας, μέσα από ένα δυναμικό, άμεσο διαλόγο μεταξύ brands, labels και νέων σχεδιαστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας ως προυπόθεση την ανάδειξη της δημιουργικότητας και της διαφορετικότητας. Από το ξεκίνημα του, το Ozon Boutique περιλαμβάνει στις προτάσεις του συλλεκτικά, limited edition προϊοντα από συνεργασίες με πρόσωπα που βάζουν τη δική τους, προσωπική πινελιά ερχόμενοι από διάφορους καλλιτεχνικούς χώρους, όπως του illustration και των κόμικς. Έλληνες σχεδιαστές, labels και brands νέων, ανερχόμενων δημιουργών με ξεχωριστή, πρωτότυπη ματιά, συνθέτουν αυτή τη boutique!

Ανάμεσά τους Cleo Gkatzeli με πετσέτες και παρεό, Deep Shallow Exposition με χειροποίητα γυαλιά ηλίου, ρούχα από Digitaria, ΣΟΜΦ, Mohxa, τσάντες από appartment 6 και Mohxa, κοσμήματα Sanktoleono από την Naya Φερεντίνου, αντικείμενα design από το Studiolav ακόμη και θήκες για i-phone από το fashionism. Κάθε εβδομάδα προστίθεται και κάτι νέο. Δείτε το στο www.ozonboutique.com

Διαβάστε ακόμη:

Το αγαπημένο βραχιόλι της Gwyneth Paltrow κρύβει μέσα αλκοόλ!

Fresh faces 2013: Ο πιο μεγάλος διαγωνισμός για μοντέλα!

Marc Jacobs- Robert Duffy: Η τιμητική διάκριση από τον Διεθνή Οργανισμό Μόδας