Christy Turlington: με εσώρουχα για τον Calvin Klein (ξανά)

Christy Turlington: με εσώρουχα για τον Calvin Klein (ξανά)

Στα σαράντα τέσσερα της η Christy Turlington αποδεικνύει πως δεν είναι τυχαία ένα από τα supermodels.

 

Αν θέλαμε να μιλήσουμε για επιστροφή της Christy Turlington, αν και δεν νομίζουμε πως έφυγε ποτέ από το προσκήνιο, τώρα θα ήταν η ώρα. Τώρα, που στα σαράντα τέσσερα της χρόνια ποζάρει άφοβα με εσώρουχα για τη νέα καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein, την ίδια σεζόν που πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες των Prada και Jason Wu.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η γυναίκα με παραπάνω από 500 εξώφυλλα, η θρυλική Christy της τριάδας μαζί με τις Linda και Naomi, φωτογραφίζεται για λογαριασμό του αμερικάνικου οίκου. Η σχέση τους, η πιο μακρόχρονη σχέση με εταιρία στην καριέρα της Τurlington, ξεκινά 25 χρόνια πριν, όταν εκείνη πρωταγωνίστησε τότε στην καμπάνια Calvin Klein Collection δια χειρός Irving Penn αλλά και σε εκείνη του αρώματος «Eternity» την ίδια χρονιά.

Αυτήν την φορά η Christy, το supermodel των nineties που συνεχίζει να έχει μια καταπληκτική σιλουέτα, πόζαρε στο φακό του Mario Sorrenti και το αποτέλεσμα είναι κομψό και σοφιστικέ, όπως μας έχει συνηθίσει ο Calvin Klein στια καμπάνιες του. Αν, τώρα, πιστεύετε πως αυτή η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε είναι αποτέλεσμα ασύστολης ψηφιακής επεξεργασίας παρακολουθήστε την πρόσφατη συνέντευξή της Turlington στη Laura Brown στο παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

H Vogue εξυμνεί το Brooklyn

Karlie Kloss & Daft Punk μαζί στη Vogue