Abbey Lee Kershaw: μελαχρινή στη νέα καμπάνια Gucci

Abbey Lee Kershaw: μελαχρινή στη νέα καμπάνια Gucci

H Αυστραλή καλλονή επέστρεψε δυναμικά στο modeling πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου Gucci.

 

Τον περασμένο Απρίλιο, αφότου η Abbey Lee Kershaw άλλαξε πρακτορείο μοντέλων, είχε ανακοινωθεί πως το comeback της θα ερχόταν σύντομα και μάλιστα θα ήταν πολύ δυνατό. Τώρα λίγους μήνες μετά ήρθε η ώρα η Abbey να κάνει ξανά δυναμική είσοδο στο modeling πρωταγωνιστώντας στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci.

Μετά, λοιπόν, το διάλειμμά της για να συμμετάσχει στην ταινία «Mad Max: Fury Road» η Abbey Lee Kershaw έβαψε τα μαλλιά της μαύρα και πόζαρε στο φακό των Mert & Marcus μαζί με τον Γάλλο Adrien Sahores. Με μαλλιά τραβηγμένα και κολλημένα πίσω, έντονο κραγιόν και λευκή επιδερμίδα η Abbey ενσαρκώνοντας ένα χαρακτήρα εμπνευσμένο πιθανότατα από την ταινία «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» φορά τις νέες εμπνευσμένες από την Κίνα Gucci δημιουργίες με το δέρμα να κυριαρχεί ως υλικό σε μια υπέροχη, σκοτεινή, κομψή καμπάνια.

Αυτή είναι η δέκατη τρίτη καμπάνια της Kershaw για τον Gucci και κυκλοφόρησε λίγο μετά την καμπάνια ομορφιάς της Jill Stuart, όπου και πάλι η Αυστραλή με τις έντονες γωνίες στο πρόσωπο και το κενό στα δόντια πρωταγωνιστεί, ενώ αποτελεί το τέλειο πρελούδιο για τα fashion week του Σεπτέμβρη όπου αναμένουμε την Abbey να περπατήσει.

Διαβάστε επίσης:

Jil Sander: δέρμα, tweed και ladylike σιλουέτες κυριαρχούν στη νέα καμπάνια

Christy Turlington: με εσώρουχα για τον Calvin Klein (ξανά)

Mariacarla Boscono: η Ιταλίδα βασίλισσα των διαφημιστικών καμπανιών