Η φιλανθρωπική γιορτή της 13ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας Athens Fashion Week

Η φιλανθρωπική γιορτή της 13ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας Athens Fashion Week

Οι διοργανωτές της 13ης Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας Athens Fashion Week που θα πραγματοποιηθεί από 30 Μαρτίου έως 3 Απριλίου 2011, στην «Τεχνόπολις», Γκάζι, θα εγκαινιάσουν τις εκδηλώσεις, την Τετάρτη 30 Μαρτίου, στις 8, με μια φιλανθρωπική βραδιά.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του 13ου Athens Fashion Week αλλά της φιλανθρωπικής βραδιάς σε συνεργασία με την οργάνωση «Make-A-wish» ο σχεδιαστής Δημήτρης Ντάσιος θα παρουσιάσει την συλλογή Arabesque για τοΦθινόπωρο / Χειμώνα 2011-12, η οποία, μάλιστα, παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την επίδειξη, θα δοθούν για την ενίσχυση των σκοπών της παγκόσμιας οργάνωσης, «Make-A-wish» (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η αποστολή του μη-κερδοσκοπικού φιλανθρωπικού οργανισμού είναι η πραγματοποίηση των πιο βαθιών επιθυμιών παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Οι προσκλήσεις στοιχίζουν ευρώ (Α' σειρά) και 30 ευρώ (Β', Γ', Δ' σειρά) και μπορείτε να τις προμηθευτείτε από τη Γραμματεία της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι, Πειραιώς 100, την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011, στις 7 το βράδυ αλλά και από τους εξής χώρους:

Q productions: Κολοκοτρώνη 60, 4ος όροφος, Αθήνα

JGK & Associates: Ευφορίωνος 17, Καλλιμάρμαρο, Αθήνα

Dassios: Ξάνθου 7, Κολωνάκι