H Cara Delevigne για την ιαπωνική Vogue

H Cara Delevigne για την ιαπωνική Vogue

Το πρώτο τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue αποκαλύφθηκε με την Cara Delevingne να πρωταγωνιστεί.

Το κάθε περιοδικό αποκαλύπτει τα εξώφυλλα και το περιεχόμενό του κάθε τεύχους του με τον δικό του ρυθμό. Στον κόσμο της Vogue, λοιπόν, η ιαπωνική είναι πάντα πρωτοπόρα με τα εξώφυλλα της να «βγαίνουν» στο διαδίκτυο δυο περίπου μήνες πριν το τεύχος κυκλοφορήσει στα περίπτερα, ενώ η ιταλική είναι η πιο «καθυστερημένη» και fashionably late αποκαλύπτει τα εξώφυλλά της σχεδόν ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του κάθε τεύχους.

Το πρώτο, λοιπόν, εξώφυλλο τεύχους Σεπτεμβρίου της Βίβλου της μόδας που κυκλοφόρησε είναι εκείνο της ιαπωνικής Vogue με την Cara Delevingne να πρωταγωνιστεί. Η Βρετανίδα model-of-the-moment πόζαρε στο φακό του Patrick Demarchelier υπό τις στυλιστικές οδηγίες του George Cortina φορώντας μια Giorgio Armani δημιουργία και εμπνευσμένα από τα fifties γυαλιά ηλίου στο κεφάλι ενσαρκώνοντας την θρυλική περσόνα της Audrey Hepburn.

Αυτό δεν είναι το πρώτο εξώφυλλο της Cara στη Vogue για φέτος, καθώς την έχουμε ήδη δει να πρωταγωνιστεί στη βρετανική έκδοση, στην κινεζική, στην πορτογαλική αλλά και στο εξώφυλλο του πρώτου τεύχους της Miss Vogue.

Διαβάστε επίσης:

Η ώρα της Karmen Pedaru

Daria Werbowy: η βασίλισσα του ισπανικού καλοκαιριού

Abbey Lee Kershaw: μελαχρινή στη νέα καμπάνια Gucci