Τρεις μπλούζες κάνω των πενήντα ευρώ και πως θα τις φορέσετε

Τρεις μπλούζες κάνω των πενήντα ευρώ και πως θα τις φορέσετε

Εκτός από τα t-shirt τι άλλο μπορείς να φορέσεις;

Τι γίνεται όταν έχει βαρεθεί τα t-shirt και θες να φορέσεις κάτι που να αναδεικνύει περισσότερο την γυναικεία σου φύση; Και όλα αυτά χωρίς να πρέπει να ξοδέψεις μία περιουσία. Μία μπλούζα δεν πρέπει να κοστίζει πάνω από πενήντα ευρώ και δεν χρειάζεται να είναι απλή και βαρετή γιατί είναι η μικρή λεπτομέρεια που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και δεν θα βαρεθείς ποτέ.

1.Η πορτοκαλί cropped του Topshop

04A28YCOR_large

Φέτος η σεζόν απαιτεί έντονα χρώματα και το πορτοκαλί είναι το πλέον ιδανικό. Ένα απλό cropped tee με λευκό peter pan κολάρο και κοριτσίστικη λεπτομέρεια που δύσκολα περνά απαρατήρητο. Φόρεσε το με το υφασμάτινο γκρι ή μπλε υφασμάτινο παντελόνι σου και είσαι έτοιμη για το γραφείο.

2.Η αέρια σε παλ απόχρωση του Yesstyle.com

k110309_4dt

Αέρινη και ανάλαφρη θα ταιριάζει τέλεια με κάθε ψηλόμεση φούστα σου και με την λεπτομέρεια στο μπούστο δεν θα χρειαστείς κανένα κόσμημα για να την αναδείξεις.

3.Η κίτρινη δετή μπλούζα με την λεπτομέρεια από δαντέλα των Miss Selfridges

15J35GYLW_large

Είναι κοντή και δένει μπροστά και θα σου θυμίσει τις μπλούζες που φορούσες στα εφηβικά σου χρόνια. Η δαντελένια λεπτομέρεια την κάνει να δείχνει ακόμα πιο σικ. Φόρεσε ένα tank τοπ από μέσα και συνδύασε την τέλεια πάνω από κάθε high waisted ρούχο σου.