Cara Delevingne: στην κορυφή της επιτυχίας

Cara Delevingne: στην κορυφή της επιτυχίας

Η ασταμάτητη Cara Delevingne πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού W.

 

Έχει την αυτοπεποίθηση της Agyness Deyn, είναι πιο χαλαρή από την Kate Moss (σύμφωνα με τον Mario Testino), έχει αριστοκρατική καταγωγή. Αυτά τα χαρακτηριστικά είναι που κάνουν την Cara Delevingne να διαπρέπει και την ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Είναι το model-of-the-moment, διασκεδάζει στις φωτογραφήσεις, τρολάρει τον εαυτό της στα social media και έχει κατορθώσει μέσα σε πολύ μικρό διάστημα να ασχολούνται όλοι μαζί της. H Cara Delevingne δεν είναι ένα τυχαίο μοντέλο και το μαγικό σε αυτήν είναι πως παρόλο που δεν είναι πολύ ψηλή βρήκε πάνω της ένα χαρακτηριστικό της που ξεχωρίζει, τα φρύδια της, και το απογείωσε, το έκανε trademark.

Τώρα η ασταμάτητη δύναμη που ακούει στο όνομα Cara φιγουράρει σε άλλο ένα εξώφυλλο. Αυτή τη φορά πόζαρε στο φακό των Mert Alas & Marcus Piggott για το τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού W και το αποτέλεσμα είναι ένα εξώφυλλο με την φυσική ομορφιά της να κυριαρχεί. Στις σελίδες του εν λόγω τεύχους, μάλιστα, η Cara έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για το modeling, την Kate Moss, αλλά και το προσωνύμιο του «κακού κοριτσιού» που της έχουν προσάψει.

Διαβάστε επίσης:

Σε ποια ηλικία η Cara Delevingne φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά;

H Cara Delevigne για την ιαπωνική Vogue

Cara: φημολογείται πως θα παίξει στη μεταφορά του «Fifty Shades of Grey» στη μεγάλη οθόνη