Andre Leon Talley: «Δεν είμαι gay αλλά είχα πολύ gay εμπειρίες»

Andre Leon Talley: «Δεν είμαι gay αλλά είχα πολύ gay εμπειρίες»

Ο κορυφαίος fashion editor της Vogue και κριτής του ΝTM αποκαλύπτει!

H editor του Vanity Fair, Vanessa Grigoriadis αποφάσισε να ρωτήσει τον πιο σκληρό άλλοτε fashion editor της Vogue, Leon Talley αν είναι gay. Το παράξενο είναι πως όλοι τον θεωρούσαμε gay. Όχι ότι μας πέφτει λόγος αλλά ο μακροβιότερος και ένας από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της μόδας, νυν κριτής του Next Top Model, συμπεριφερόταν σαν gay...

Eκείνος απαντά, λοιπόν: 'Οχι, όχι, όχι. Απλά μου αρεσαν πολύ τα περιοδικά μου και οι ζωγραφιές από το γυμνάσιο ακόμη. Μεγάλωσα με αυστηρούς, σχεδόν πουριτανούς γονείς Έζησα έτσι μέχρι και το κολλέγιο. Έμενα στο σπίτι της γιαγιάς μου και το σεβόμουν! Παρότι είχα πολύ gay εμπειρίες, δεν πήγα ποτέ ούτε με έναν σχεδιαστή στη ζωή μου! Ποτέ δεν το θέλησα, ποτέ δεν μου το ζήτησαν, ποτέ δεν με πλησίασαν, ποτέ δεν με εξαγόρασαν σε ολόκληρη την καριέρα μου και το ορκίζομαι στον τάφο της γιαγιάς μου! Δεν πήγα με κανένα ποτέ. Ούτε αδύνατο, ούτε χοντρό. Ούτε έναν, Ποτέ'.

Ο Talley παραδέχεται επίσης στην Grigoriadis ότι δεν ερωτεύτηκε ποτέ κανέναν άντρα, μόνο δύο γυναίκες. Μία συμφοιτήτριά του και μία κυρία καλής κοινωνίας (σήμερα παντρεμένη με παιδιά) που αρνείται να αποκαλύψει με την οποία είχε χορέψει κάποτε στο Manhattan. Η δημοσιογράφος τον ρωτά γιατί είναι μονίμως μόνος και εκείνος απαντά: 'Αν έχεις σχέση δεν μπορείς να έχεις εραστή. Επίσης τα ζευγάρια κοιμούνται μαζί. Δεν μου αρέσει να μένω στο ίδιο υπνοδωμάτιο. Είναι πολύ αντιευρωπαικό'!


Διαβάστε ακόμη:

Πώς θα ήταν αν βλέπαμε τον κόσμο μέσα από ένα καλειδοσκόπιο;

Δείτε τον David Dowton να ζωγραφίζει τις Karlie Kloss και Joan Smalls (βίντεο)