Saint Patrick's Day: μπύρα, Ιρλανδία και μια πλούσια κληρονόμος γιόρταζαν χθες

Saint Patrick's Day: μπύρα, Ιρλανδία και μια πλούσια κληρονόμος γιόρταζαν χθες

Χθες ήταν η Saint Patrick's Day και η Daphne Guinness, η διάσημη κληρονόμος της ομώνυμης βιομηχανίας ζύθου, είχε την τιμητική της.

Χθες κυρίως στην Ιρλανδία, αλλά και σε όλο τον κόσμο γιορτάστηκε η Saint Patrick's Day, με αποτέλεσμα να καταναλωθούν τεράστιες ποσότητες μπύρες. Η πιο διάσημη, όμως, ιρλανδική μπύρα είναι η Guinness, την οποία έχει κληρονομήσει η Daphne Guinness. Ποιά είναι όμως αυτή η Daphne, που φυσικά και είναι ζάμπλουτη και από αρχόντισσα της μπύρας έχει γίνει fashion icon και πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά;

H γεννημένη το 1967, Daphne Guinness, η οποία κατά καιρούς έχει μπει στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες παγκοσμίως, είναι η διάσημη κληρονόμος μιας ίσως από τις πιο αριστοκρατικές οικογένειες της Ιρλανδίας, που έγινε διάσημη και για την ομώνυμη μπύρα της. Η Daphne έγινε ακόμη πιο πλούσια, όταν χώρισε με τον δισεκατομμυριούχο Σπύρο Νιάρχο (τον γνωστό Έλληνα κροίσο με τα επτά γράμματα) το 1999, μετά από δώδεκα χρόνια γάμου, έχοντας όμως κάνει ήδη τρία παιδιά μαζί.

Η «φασιοναρία» Daphne πάντα είχε μεγάλη σχέση με τη μόδα, ήταν στενή φίλη του Alexander McQueen, ενώ ανέλαβε ρόλο μοντέλου και στο show του Tom Ford στη Νέα Υόρκη τo Σεπτέμβρη. Στην υγειά της, λοιπόν και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει να ταράζει τον κόσμο τις μόδας με τις extravagant εμφανίσεις της.