G-Star RΑW Φ/Χ 2013: Από την καταστροφή στην… αναδημιουργία, η νέα denim συλλογή μας έχει ενθουσιάσει

G-Star RΑW Φ/Χ 2013: Από την καταστροφή στην… αναδημιουργία, η νέα denim συλλογή μας έχει ενθουσιάσει

Ο Sergio Pizzorno των Kasabian και η μπαλαρίνα Keenan Kampa είναι τα πρόσωπα που εκφράζουν τη φιλοσοφία της G-Star RAW "The Unlimited Possibilities of Denim"

H G-Star RAW για μία ακόμη σεζόν πρωτοπορεί. Όλοι θυμόμαστε την καμπάνια S/S 2013 -The Art of RAW- στην οποία μάθαμε μέσα από ένα animated video τη διαδικασία παρασκευής του denim. Από το βαμβάκι στην ίνα και από τη διεργασία βαφής στην ύφανση με το στημόνι και το υφάδι, η G-Star RAW μας παρουσίασε διάφορες όψεις του ακατέργαστου (raw).

Αυτή τη σεζόν, η G-Star RAW ξαναχτυπά. Η αγαπημένη εταιρία συνεργάζεται με τον φωτογράφο Rankin για τη συνέχεια της καμπάνιας "The Art of RAW" 2013, με πρωταγωνιστές τον κιθαρίστα και συνθέτη του Βρετανικού group Kasabian, Sergio Pizzorno και την μπαλαρίνα της Vaganova Academy of Russian Ballet, Keenan Kampa.

Η νέα καμπάνια "destroy to construct",έχει ως μότο της το εξής ρητό: "καταστρέφοντας κάτι δημιουργείς κάτι καινούργιο". Το denim έχει απεριόριστες δυνατότητες και η G-Star το γνωρίζει καλά. Στη νέα καμπάνια πρωταγωνιστεί και πάλι το Skeleton Dog, που αυτή τη φορά παίρνει διάφορες μορφές, μέσω μιας σειράς δυναμικών εκρήξεων. Τρέχοντας κατά μήκος της οθόνης, θρυμματίζεται και παίρνει τη μορφή της Keenan να χορεύει, κατόπιν διαλύεται σε χιλιάδες κομμάτια και παίρνει τη μορφή του Sergio να τσακίζει την κιθάρα του, ενώ με μια τελευταία έκρηξη μετατρέπεται ξανά στο Skeleton Dog.

Κάθε κομμάτι denim της G-Star RAW αντανακλά το πάθος για την ποιότητα κατασκευής και τη στάση του brand που προσωποποιείται μέσα από το Skeleton Dog.

Η G-Star ξέρει πάντα πώς να μας εκπλήσσει θετικά. Μετά τον Marcus Carlson, την Clèmence Poèsy και την Liv Tyler, σειρά έχει ο Sergio Pizzorno των Kasabian και η μπαλαρίνα Keenan Kampa. Τα μεγάλα ταλέντα βρήκαν το αγαπημένο τους denim. Εσείς; Δείτε φωτογραφίες στην παραπάνω gallery. Aν θέλετε να παρακολουθήσετε το εκπληκτικό video της καμπάνιας μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Και μην ξεχνάτε... "καταστρέφοντας κάτι δημιουργείς κάτι καινούργιο".