Η&Μ "Denim On": Μία ξεχωριστή γιορτή μόδας αφιερωμένη στο denim

Η&Μ "Denim On": Μία ξεχωριστή γιορτή μόδας αφιερωμένη στο denim

12/09/'13 στο κατάστημα της Ερμού 54

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, η Η&Μ διοργανώνει μία ξεχωριστή γιορτή αφιερωμένη στα Denim, στο flagship κατάστημά της στην οδό Ερμού 54, σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΖΟΝ Raw. Αν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος σε αυτό το πάρτυ και παράλληλα να αποκτήσετε τα κομμάτια της αρεσκείας σας με έκπτωση 20% κάντε κλικ στο παρακάτω link http://denim-on-hnm-hellas.eventbrite.com/, εκτυπώστε το voucher και κάντε τις αγορές σας με την μειωμένη τιμή που θα ισχύει από τις 18.00 έως τις 21.00!

Τι θα δείτε; Μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας με τίτλο H&M "Denim ON" by OZON RAW με πρωταγωνιστές αγαπημένα πρόσωπα που έχουν διακριθεί στο χώρο τους, και εμπνευστείτε από το δικό τους στυλ, όπως αποτυπώθηκε από τους φωτογράφους του ΟΖΟΝ Raw.

Μαζί μας θα είναι και όσοι φωτογραφήθηκαν: Πηνελόπη Αναστασοπούλου (ηθοποιός-lead singer των Mamacita on Fire), Όλγα Κουκλάκη (μουσικός-τραγουδίστρια), Δέσποινα Ισοπούλου (fashion editor), Ιφιγένεια Pearl (yoga instructor-tattoo artist), Έρρικα Μπίγιου (ηθοποιός), Χρύσα Οικονομοπούλου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Gagarin 205 Music Space – founder του fashionism.com), Amateurboyz (party setters-Dj's), Θοδωρής Μαυρογιώργης (lead singer των Wedding Singers), Θοδωρής Κουτσόβουλος (Dj και owner του Momix του πρώτου molecular mixology bar στην Αθήνα) και ο Marko Rossi (chef, co-founder owner @Gastronomic Collectiva). Θα τους δούμε όπως τους απαθανάτισε ο φακών του Γιώργου Μαλεκάκη, Χρήστου Τζήμα, Ιωάννας Χατζηανδρέου, Κώστα Σταυρόπουλου και του Λάμπρου Τυρλή, στις πιο urban γωνιές της Αθήνας.

Όσοι βρεθείτε εκείνη τη μέρα στο event μπορείτε επίσης να αναδιαμορφώσετε τα Η&Μ Denim σας με εκτυπώσεις μοναδικών σχεδίων μεταξοτυπίας από Tind και Image Print αλλά και DYI experts σε μία «Make your own Denim» εμπειρία- καθώς και να δεχτείτε τις στυλιστικές συμβουλές από τους Sales Advisors της Η&Μ για ένα τέλειο Denim look. Οι εκπλήξεις δεν σταματού εκεί μιας και μπορείτε να λάβετε συμμετοχή στον φωτογραφικό διαγωνισμό «Wear your own Denim» κερδίζοντας μια δωροεπιταγή των 100€!

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα προσφέρονται δωρεάν δροσιστικά drinks ενώ τις μουσικές θα επιλέγει η Miss Linenwood.

*Να επαναλάβουμε πως η έκπτωση ισχύει μόνο για τις 12/9 μεταξύ 18.00 με 21.00 και μόνο στο κατάστημα της Ερμού 54 και δεν μπορεί να συνδυαστεί με κάποια άλλη προσφορά, ούτε αθροιστικά τα κουπόνια μεταξύ τους.

Κάντε like στην επίσημη σελίδα της Η&Μ στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του label στο παρακάτω link: https://www.facebook.com/hm, ή ακολουθήστε μας στο Twitter https://www.twitter.com/hmhellas

Διαβάστε ακόμη:

Η Ξάνθη μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της μόδας: Νέο κατάστημα H&M στην πόλη!