Carpisa Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-14: Η νέα συλλογή του brand για στυλάτες εμφανίσεις

Carpisa Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-14: Η νέα συλλογή του brand για στυλάτες εμφανίσεις

Λειτουργικότητα και στυλ, είναι τα απαραίτητα στοιχεία των εμφανίσεων του Χειμώνα

Η νέα συλλογή Carpisa για τον ερχόμενο Χειμώνα είναι, φυσικά στυλάτη, αλλά και κατάλληλη για κομψές εμφανίσεις, κάθε στιγμή της ημέρας, αφού τα σχέδιά της είναι φτιαγμένα με έμφαση στη λειτουργικότητα. Το δημιουργικό επίκεντρο της συλλογής είναι ο σωστός συνδυασμός χρωμάτων και υλικών.

«Σταθερά» και «μαλακά» υλικά συνδυάζονται με αδιαφανή υφάσματα και με μίξεις του σουέντ με ιδιαίτερα γυαλιστερά υλικά όπως το κροκό και το νάιλον. Το αποτέλεσμα; Πρακτικές και χαρούμενες τσάντες σε ποικιλία χρωμάτων, με girlie λεπτομέρειες, όπως οι εντυπωσιακοί φιόγκοι. Σε animal print, glam rock αλλά και daytime ύφος, οι τσάντες Carpisa είναι ιδανικές για κάθε περίσταση της καθημερινότητάς μας

Εμείς, μέχρι στιγμής, έχουμε ξετρελαθεί με την δερμάτινη σειρά της συλλογής από γρανάτη, καστόρι και λείο δέρμα, με διαχρονικά σχέδια σε κλασικά χρώματα τα οποία μπορεί να συνδυάζονται με φωτεινά, ζωντανά χρώματα κόκκινο Βουργουνδίας και το κόκκινο της φωτιάς.

Και αυτή τη σεζόν, τα σχέδια της συλλογής Carpisa θα μας συνοδεύσουν στις εμφανίσεις μας και θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες, αφού το brand είναι γνωστό για την ικανότητά του να κάνει προτάσεις που συνάδουν με τις σύγχρονες τάσεις της μόδας αλλά και να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στον τελικό καταναλωτή. Και αυτός ο συνδυασμός είναι που το κάνει αγαπημένο της κάθε fashionista.