To Elle UK τιμά την Celia Κριθαριώτη, τη «βασίλισσα των νυφικών»!

To Elle UK τιμά την Celia Κριθαριώτη, τη «βασίλισσα των νυφικών»!

Χαρίζοντας μάλιστα ένα υπέροχο νυφικό που φέρει την υπογραφή της

To ELLE UK, επέλεξε να δωρίσει μια ιδιαίτερη νυφική δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture στις αναγνώστριές της, τιμώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο, όχι μόνο τη δημιουργικότητα της σχεδιάστριας που έχει χαρακτηριστεί από τα διεθνή Μέσα ως «βασίλισσα των νυφικών» αλλά και την Ελλάδα φυσικά.

Η τυχερή, εκτός από το μοναδικό νυφικό Celia Kritharioti Haute Couture που θα κερδίσει, θα καταφέρει να ταξιδέψει στην Αθήνα και να δει από κοντά τα στάδια της δημιουργίας του νυφικού στα μέτρα της. Αφορμή για την εξαιρετική αυτή συνεργασία αποτέλεσε η μεγάλη επιτυχία του διαχρονικά αγαπημένου μιούζικαλ «Mamma Mia» στο West End του Λονδίνου. Εκτός από το Elle UK, τη σχεδιάστρια τίμησε και το Vanity Fair UK, το οποίο σε δημοσίευμά του τον περασμένο Δεκέμβριο χαρακτήρισε τη Σίλια Κριθαριώτη ως «Greek couturier to the stars» και ανέδειξε τον οίκο Celia Kritharioti Haute Couture ως έναν από τους έξι κορυφαίους οίκους υψηλής ραπτικής που αξίζει να παρακολουθεί κάποιος παγκοσμίως.

«Είναι τιμή να επιλέγεται ένα δικό μου ρούχο από μια τόσο μεγάλη έκδοση όπως το ELLE UK. Θα χαρώ πολύ να γνωρίσω την τυχερή μέλλουσα νύφη και να δημιουργήσω το νυφικό που έχει ονειρευτεί. Είναι πολύ σημαντικό μέσα στη συγκυρία που βρίσκεται η Ελλάδα να αναδεικνύεται το δημιουργικό της "πρόσωπο"», αναφέρει η σχεδιάστρια.

Ας μην ξεχνάμε και τις εμφανίσεις των Σαμάνθα Μπαρκς και Τζέμα Αρτερτον στο κόκκινο χαλί φορώντας δημιουργίες Celia Kritharioti Haute Couture.

Στον σύνδεσμο http://bit.ly/ELLECelia μπορείτε να δείτε το ακριβές δημοσίευμα!

Διαβάστε ακόμη:

Η Vogue ακυρώνει το εξώφυλλο της Miley Cyrus εξαιτίας της προκλητικής εμφάνισής της στα VMA's

Δείτε αγαπημένα cartoon να φορούν designer δημιουργίες!