Η Jennifer Lawrence ποζάρει ξανά για τον Dior

Η Jennifer Lawrence ποζάρει ξανά για τον Dior

Κυκλοφόρησε η νέα καμπάνια της σειράς τσαντών Miss Dior του γαλλικού maison με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence ξανά.

Αυτός ο χειμώνας για το maison Dior είναι minimal και αυτή η απλότητα είναι που κυριαρχεί και στη νέα καμπάνια της σειράς τσαντών Miss Dior με πρωταγωνίστρια για άλλη μια σεζόν το πρόσωπο του οίκου Jennifer Lawrence.

H Αμερικανίδα ηθοποιός πόζαρε στο φακό του Daniel Jackson και το αποτέλεσμα είναι μια σειρά από στουντιακές φωτογραφίες που οι Miss Dior τσάντες πρωταγωνιστούν με τις λεπτομέρειες από αλυσίδα και το χαρακτηριστικό Dior pattern να ξεχωρίζουν. Υπό τις στυλιστικές οδηγίες της Tiina Laakkonen και φορώντας ένα γκρι παλτό σε συνδυασμό με nude μακιγιάζ και μαλλιά πιασμένα επιμελώς ατημέλητα η ομορφιά της Jennifer διαπρέπει. Αν και η συγκεκριμένη καμπάνια απέσπασε ποικίλα σχόλια με μέρος του fashion κόσμου να την βρίσκει πληκτική και βαρετή μες στην απλότητά της, εμάς μας ενθουσίασε, καθώς αποτελεί ένα λαμπρό δείγμα της τάσης αποκορεσμού των χρωμάτων του νέου Dior look. Αποπνέει έναν φθινοπωρινό αέρα χωρίς προσπάθεια, ενώ μας έφερε στο νου αναφορές από δουλειές των αγαπημένων μας Peter Lindbergh και David Sims.