Δείτε τι έγινε στο "Denim On" event της Η&Μ σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΖΟΝ RAW

Δείτε τι έγινε στο "Denim On" event της Η&Μ σε συνεργασία με το περιοδικό ΟΖΟΝ RAW

Δείτε το αποτέλεσμα της φωτογράφησης!

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου μαζί με πλήθος φίλων βρεθήκαμε στο κατάστημα της Η&Μ στην Ερμού 54, όπου έλαβε χώρα το event "Denim On" by Ozon Raw με αφορμή το λανσάρισμα της νέας της συλλογής Denim. H προσέλευση για μία ακόμη φορά ήταν πολύ μεγάλη.

Eίδαμε μία διαφορετική έκθεση φωτογραφίας με πρωταγωνιστές αγαπημένα πρόσωπα και πίσω από το φακό επιτυχημένους φωτογράφους με ιδιαίτερη ματιά.

Φωτογραφήθηκαν: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (ηθοποιός-lead singer των Mamacita on Fire), η Όλγα Κουκλάκη (μουσικός-τραγουδίστρια), η Δέσποινα Ισοπούλου (fashion editor), η Ιφιγένεια Pearl (yoga instructor-tattoo artist), η Έρρικα Μπίγιου (ηθοποιός) και η Χρύσα Οικονομοπούλου (υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Gagarin 205 Music Space – founder του fashionism.com), οι Amateurboyz (party setters-Dj's), ο Θοδωρής Μαυρογιώργης (lead singer των Wedding Singers), ο Θοδωρής Κουτσόβουλος (Dj και owner του Momix του πρώτου molecular mixology bar στην Αθήνα) και ο Marko Rossi (chef, co-founder owner @Gastronomic Collectiva). Από τους: Γιώργο Μαλεκάκη, Χρήστο Τζήμα, Ιωάννα Χατζηανδρέου, Κώστα Σταυρόπουλο και Λάμπρο Τυρλή.

Στον ίδιο χώρο περίμενε τους επισκέπτες το Denim Workshop με DYI από τους Ελένη Κωστοπούλου (Cloudline Chic Flows), Μάρκο Ανδριώτη και Έλενα Ψάλτη και live εκτυπώσεις μοναδικών σχεδίων μεταξοτυπίας από Tind και Speyeral Silkscreens σε συνεργασία με το Corn Studio σε μία «Make your own Denim» εμπειρία, ενώ παράλληλα στιλίστες έδιναν συμβουλές για το ιδανικό denim style. Το event ολοκληρώθηκε με ένα DJ set από την Miss Linenwood ολοκλήρωσαν τη βραδιά.

Δείτε τις φωτογραφίες από το event και το αποτέλεσμα της τελικής φωτογράφησης!

Διαβάστε ακόμη:

H&Μ "Denim On": Μία ξεχωριστή γιορτή μόδας αφιερωμένη στο denim

Η Ξάνθη μπαίνει για τα καλά στον κόσμο της μόδας: Νέο κατάστημα H&M στην πόλη!