Γαλλική Vogue: ωδή στην πολυτέλεια

Γαλλική Vogue: ωδή στην πολυτέλεια

Κυκλοφόρησε το εξώφυλλο του νέου τεύχους της γαλλικής Vogue με την Edita Vilkeviciute σε ένα über sexy εξώφυλλο.

 

Είναι από εκείνα τα μοντέλα που η παριζιάνικη Vogue και η Emmanuelle Alt αγαπούν ιδιαιτέρως πρωταγωνιστώντας συνεχώς στις σελίδες της Γαλλικής Βίβλου της μόδας. Τώρα ήρθε η ώρα, επιτέλους, να πρωταγωνιστήσει για πρώτη φορά και στο εξώφυλλό της.

Ο λόγος για την καλλονή από τη Λιθουανία Edita Vilkeviciute που πόζαρε στο φακό του Mario Testino για το εξώφυλλο του τεύχους Οκτωβρίου της γαλλικής Vogue. Η Εdita με φόντο τη Γαλλική Ριβιέρα φόρεσε ένα σύνολο από την Balmain φθινοπωρινή συλλογή και φωτογραφήθηκε με αέρα dominatrix έτοιμη να κατακτήσει το Μονακό. Η Edita ενσαρκώνει ακριβώς την ιδέα της Γαλλικής Ριβιέρας: «νέο», πολύ χρήμα και πολυτέλεια.

Ο Testino εμπνευσμένος από τη δουλειά του Helmut Newton προσπάθησε να αποτυπώσει όλη τη σαγήνη της πρωταγωνίστριας σε αυτό το εξώφυλλο, που από τη μια νομίζουμε πως είναι από τα καλύτερα της γαλλικής Vogue φέτος, από την άλλη όμως θα θέλαμε να έχει κάτι λιγότερο. Πλούσιο background, πολλά γράμματα, πολύ μεγάλη ζώνη, όλα «πολλά» σε μια προσπάθεια αποθέωσης του luxe. Το αποτέλεσμα, όμως, ένα: επιτέλους η Edita πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue μετά την κινεζική, ισπανική και μεξικάνικη έκδοση στων οποίων τα εξώφυλλα έχει ποζάρει ως τώρα μεταξύ άλλων. Ένα εξώφυλλο, που αν μη τι άλλο της άξιζε