UGG AUSTRALIA: Το αγαπημένο μας brand γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια

UGG AUSTRALIA: Το αγαπημένο μας brand γιορτάζει φέτος τα 35 του χρόνια

Ο εορτασμός των γενεθλίων της θα έχει ως βασικό concept το έτος 1978, τότε που το brand έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις ακτές της Νότιας Καλιφόρνια

Η UGG Australia, το διεθνές brand που αγαπήθηκε ιδιαίτερα για τις classic sheepskin μπότες του, γιορτάζει φέτος τα 35 της χρόνια. Ο εορτασμός των γενεθλίων της θα έχει ως βασικό concept το έτος 1978, τότε που το brand έκανε την πρώτη του εμφάνιση στις ακτές της Νότιας Καλιφόρνια και έκανε τον κόσμο να λατρέψει το sheepskin. Από την γραμμή της κλασικής μπότας, μέχρι τα πιο ιδιαίτερα σχέδια που περιλαμβάνουν οι συλλογές της, κάθε αυθεντικό προϊόν της UGG Australia είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη μοναδική εμπειρία και αίσθηση που προσφέρει το sheepskin.

FINAL-Celebrate 78 LOGO

«Η UGG έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην Αμερική πριν από 35 χρόνια», δήλωσε η Πρόεδρος της εταιρείας, Constance X. Rishwain. «Έκτοτε, η μάρκα έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό, αποτελώντας πλέον συνώνυμο της πολυτελούς άνεσης, σε ολόκληρο τον κόσμο».

H UGG Australia διαθέτει πλέον καταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Σικάγο, το Σαν Φρανσίσκο, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, το Λονδίνο, το Παρίσι, η Αθήνα, το Τόκιο, η Σαγκάη, το Πεκίνο και η Μόσχα, προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία στους λάτρεις της μάρκας. Η UGG Australia διαθέτει παρουσία και σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitter, το Pinterest, το Vine καθώς και λειτουργεί και το δικό της blog με τίτλο Plush Hour. Το 2012 οι fans της μάρκας στο Facebook ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια.

Οι πωλήσεις της UGG Australia έχουν αυξηθεί από τα 10 εκ. σε 1 δις. δολάρια. Η φήμη της μάρκας έχει βασιστεί στην πολυτέλεια και την άνεση που προσφέρουν τα προϊόντα της στην κατασκευή των οποίων χρησιμοποιούνται άριστη τεχνική και τα καλύτερα υλικά, προκειμένου να δημιουργήσουν καινοτόμα και πρωτότυπα σχέδια, τα οποία εξελίσσουν το σχέδιο της αυθεντικής classic sheepskin μπότας. H UGG Australia πλέον συμπεριλαμβάνεται σταθερά στις βασικές προτιμήσεις των trendy καταναλωτών όλου του κόσμου, προσφέροντας ολοκληρωμένες συλλογές σε μπότες, lounge υποδήματα και τσάντες.