Snejana Onopka: επιστροφή στην ενεργό δράση

Snejana Onopka: επιστροφή στην ενεργό δράση

Το ουκρανικής καταγωγή μοντέλο περπάτησε στο show του Anthony Vaccarello σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή του στις πασαρέλες.

 

Για περισσότερο από δυο χρόνια το μοντέλο Snejana Onopka ήταν μούσα του iconic φωτογράφου Steven Meisel, που την φωτογράφισε μεταξύ άλλων για την ιταλική Vogue και καμπάνιες των Dolce & Gabbana και Calvin Klein. Συμμετοχή στα μεγαλύτερα shows των fashion weeks παγκοσμίως, εξώφυλλα σε i-D, Numéro, Harper's Bazaar, L'Officiel, Elle και Vogue μεταξύ άλλων και καμπάνιες για οίκους όπως οι Prada, Lanvin, Yves Saint Laurent, Louis Vuitton, Shiseido, Gucci και Pierre Balmain συμπεριλαμβάνονται στο βιογραφικό της Snejana που ξαφνικά πριν περίπου δύο χρόνια, μετά το γάμο της, άρχισε να αποσύρεται.

Την βλέπαμε να φιγουράρει σε περιοδικά και επιλεγμένες καμπάνιες, όμως, όχι με τη συχνότητα του παρελθόντος, ενώ είχε εγκαταλείψει τελείως την πασαρέλα. Τώρα στα είκοσι έξι της χρόνια φαίνεται πως αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έκανε το ντεμπούτο της επιστροφής της στα catwalk περπατώντας στο show του Anthony Vaccarello χθες στο πλαίσιο του παρισινού fashion week που λαμβάνει χώρα στην γαλλική πρωτεύουσα.

Με τις φήμες να οργιάζουν πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και τα μεγάλα show των οίκων Chanel, Louis Vuitton, Balmain και Dior να πλησιάζουν ίσως αυτή δεν είναι η μόνη φορά που την είδαμε εν δράσει σε αυτήν την εβδομάδα μόδας και το μέλλον της μοιάζει να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.