Η street-art συναντά τoν οίκο Prada και μας δίνει ένα μαγικό αποτέλεσμα!

Η street-art συναντά τoν οίκο Prada και μας δίνει ένα μαγικό αποτέλεσμα!

Ο μεγάλος οίκος συναντά νεαρούς και ταλαντούχους muralists επί catwalk

Πάντα περιμένουμε κάτι παραπάνω, κάτι διαφορετικό και ανατρεπτικό στα catwalk shows του οίκου Prada. Το έχουμε!

Οι συνεργασίες του με καλλιτέχνες από διάφορους χώρους πάντα έχουν να προσφέρουν κάτι νέο- και από αρτιστικής πλευράς, δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ.

Prada-Womens-SS14-Fashion-Show-Space-01

Ο ιταλικός οίκος κάθε χρόνο εντυπωσιάζει- όπως άλλωστε και φέτος, με τις προτάσεις του για την Ανοιξιάτικη/Καλοκαιρινή σεζόν του 2014. Η Miuccia παρουσίασε τη δουλειά της με τίτλο 'In the Heart of the Multitude' σε ένα χώρο πολυεπίπεδο γεμάτο από έργα των νεαρών muralists Miles "El Mac" Gregor, Mesa, Gabriel Specter και Stinkfish και ζωγραφιές των illustrators Jeanne Detallante και Pierre Mornet. Οι νέοι αυτοί καλλιτέχνες που προέρχονται από το χώρο του street art και της urban κουλτούρας, εμπνεύστηκαν από τη συλλογή μεν, αλλά και τα πολιτικά δρώμενα στο Μεξικό.

Ο εμπνευστής της ιδέας Michael Rock, έφερε τους διαφορετικούς καλλιτέχνες κοντά, ενώνοντάς τους σε μία παραγωγική συζήτηση που σαν αποτέλεσμα είχε πραγματικούς πίνακες και όχι ψηφιακές εικόνες. Να πούμε ένα μπράβο στη Miuccia Prada, που για μια ακόμη φορά στηρίζει σύγχρονους καλλιτέχνες και τολμά να παρουσιάσει κάτι δημιουργικό και ιδιαίτερο! Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω photo gallery.

Διαβάστε ακόμη:

Video: Backstage στο show του οίκου Prada

ΜFW: Δείτε το φαντασμαγορικό show του οίκου Moschino

Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου: Δείτε την υπέροχη συλλογή Pucci