H Carrera αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα full moon party στο Dreams@Βalux

H Carrera αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με ένα full moon party στο Dreams@Βalux

Φίλοι και συνεργάτες του eyewear brand που «φόρεσε» φέτος το καλοκαίρι, σε μία γιορτή στο πνεύμα των Carrera

Οι φίλοι και συνεργάτες της Carrera συγκεντρώθηκαν στο Dreams@Βalux, σε μία ιδιαίτερη βραδιά με πανσέληνο, με σκοπό να γιορτάσουν το τέλος του καλοκαιριού που φέτος «φόρεσε» γυαλιά Carrera. Άνθρωποι του επιχειρηματικού χώρου, των online και offline media, αλλά και και επώνυμοι fans του brand από τον καλλιτεχνικό χώρο απόλαυσαν καλοκαιρινά cocktail, ιταλικές γεύσεις και cool μουσική σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στο «You race or you don't» πνεύμα της μάρκας.

Η βραδιά αυτή σηματοδότησε το κλείσιμο του κύκλου ενεργειών που περιελάμβαναν χορηγική συνεργασία με το Balux και συνόδευσαν την επιτυχημένη πορεία των συλλογών της Carrera το καλοκαίρι του 2013.

Στις συλλογές Carrera συνδυάζονται ιδανικά το αυθεντικό αγωνιστικό πνεύμα του brand, με τις πιο σύγχρονες τάσεις της μόδας, αποτελώντας, έτσι, αυθεντικό εκπρόσωπο της ταυτότητας της μάρκας. Τα αγαπημένα όλων, cult μοντέλα Carrera που έγραψαν ιστορία και εξασφάλισαν την μεγάλη επιτυχία της μάρκας στο πέρασμα των χρόνων, αναβαθμίζονται με νέες τεχνολογικές καινοτομίες και μοναδικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες και παρουσιάζονται ξανά, καθιστώντας την μάρκα την ιδανική επιλογή για ανθρώπους με ισχυρή προσωπικότητα, δυναμισμό και μοναδικό στυλ.

Όλο το καλοκαίρι του 2013, για την χορηγία της στο Balux, η Carrera εμπνεύστηκε από την αγωνιστική της παράδοση. Σε αυτά τα πλαίσια, είδαμε branding στο Balux Café και στο Balux House project, καθώς και σειρά «Dare to be Craze» δράσεις στην παραλία, μέσω των οποίων οι fan της Carrera είχαν την ευκαιρία να αναδείξουν την πιο περιπετειώδη πλευρά του εαυτού τους.