Μια πρώτη ματιά στην Isabel Marant για την H&M καμπάνια

Μια πρώτη ματιά στην Isabel Marant για την H&M καμπάνια

Μέσω του twitter αποφάσισε η H&M να παρουσιάσει την πρώτη φωτογραφία από την καμπάνια για τη συλλογή «Isabel Marant for H&M» με πρωταγωνίστρια την Daria Werbowy.

 

Η Η&Μ είναι διάσημη για τις συνεργασίες της με μεγάλους οίκους, όπως οι Marni, Lanvin, Stella McCartney και Versace. Φέτος ήρθε η ώρα για τον γαλλικό οίκο Isabel Marant να ενώσει τις δυνάμεις του με το H&M σε μια συλλογή χαρακτηριστική της παρισινής, cool αισθητικής του.

Πριν τρεις ημέρες, λοιπόν, η H&M αποκάλυψε μέσω twitter και Instagram πως το supermodel Daria Werbowy είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της Isabel Marant for H&M συλλογής και δεν μπορέσαμε παρά να χαμογελάσουμε από ενθουσιασμό βλέποντάς τη. H Daria έδωσε σε αυτήν την καμπάνια την μοντέρνα γοητεία της και φρέσκια με πολύ ελαφρύ μακιγιάζ και ανάκατα μαλλιά ενσάρκωσε άψογα το παρισινό, cool κορίτσι της Isabel Marant, ένα κορίτσι με boho αέρα και συμπεριφορά party girl. Εν αναμονή, λοιπόν, της 14ης Νοεμβρίου, όπου και οι Isabel Marant for H&M δημιουργίες θα κυκλοφορήσουν.