Το The Mall Athens καλωσορίζει το attica!

Το The Mall Athens καλωσορίζει το attica!

Η πολυαναμενόμενη fashion άφιξη στο αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο

Η πολυαναμενόμενη fashion άφιξη στο χώρο της μόδας, είναι πλέον γεγονός, αφού το Τhe Mall Athens καλωσορίζει το πολυκατάστημα attica! Ένας ολοκαίνουριος χώρος, αποκλειστικά αφιερωμένος στο casualwear και τα jeans μας περιμένει στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, και είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει το νέο fashion στέκι στο The Mall Athens. Οι λάτρεις του casualwear και του denim μπορούν να απολαύσουν ολοκληρωμένες γυναικείες και ανδρικές συλλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Ακολουθώντας την επιτυχημένη εφαρμογή "shop-in-a-shop" των πολυκαταστημάτων attica, ο νέος χώρος μόδας, 700 τ.μ., φιλοξενεί μια exclusive επιλογή από designer brands – Dsquared, Armani Jeans, Juicy Couture, Diesel, Napapijri, American Vintage, Converse, Reiko και True Religion – σε αποκλειστικά "corner" που αποτελούν ό,τι πιο up-to-date στο χώρο της casual μόδας και αντανακλούν το μοναδικό DNA της κάθε μάρκας.

To attica, το πιο ενημερωμένο σε θέματα μόδας πολυκατάστημα, τώρα και στο The Mall Athens με τις ολοκληρωμένες προτάσεις των brands που ορίζουν τις τάσεις στην casual γυναικεία και ανδρική μόδα!